A jótanács – Európa így érheti utol Magyarországot

Posted by
Szürkenyúl

>A XX. században sziklafal és szakadék közé szorított magyarság örömmel felajánlja tapasztalatait a jelenben a szakadék szélére szorított Európának – mondta a házmester az ő szájával. Hallod, haldokló Európa? Megmenekültél!Nah, mikor elolvastam agymenését vettem egy nagy levegőt, elszámoltam vagy százig, nehogy felindulásomban valami gorombaságot írjak, bár teljességgel megérdemelné. Nem értem, biztos jó barátok a trottyossal, miért nem viszi magával Grazba?  Aztán persze az is igaz, jót nevettem volna kijelentésén, de eszembe jutott, hogy nem a diliházból szólt ki – injekció előtt – hanem a magyar parlamentből. Na jó, nem olyan nagy a különbség, de akkor is.  Drágáim! Rájöttem, mit akar ez a bajszos elmeháborodott! Megint elárulta magát! Értem én a szándékát! Mint tudjuk, folyamatosan Európa gyengítésén munkálkodnak, el tudom képzelni, milyen tanácsokat akar adni ez az önjelölt géniusz. Abban is igaza van, hogy Magyarország jelenlegi kormányának nevezett rablóbanda óriási tapasztalatokkal rendelkezik egy ország, akár Európa tönkretételéhez. Ezt nap, mint nap tapasztalhatjuk, saját bőrünkön.

Az sem mellékes, hogy a trottyost az EU-ban mindenki tolvaj diktátornak tartja, kormányunkat pedig tehetséges tolvajoknak, korrupt gazembereknek.
Mindezektől eltekintve lássuk, mit is javasolhat a „magyarság”, amiben nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy az EU utolérhesse Magyarországot. Rengeteg szakemberünk van minden területen is. Azért álljunk meg itt egy polgári szóra! A „magyarság” -ot hagyja ki a mocskos játékából! Mi magyarok nem vállalunk közösséget tolvajokkal, hazaárulókkal!
Ezek után nézzük a tanácsokat, miben is vagyunk jobbak az EU-nál!
Itt van például (sajnos) a trottyos.
Adhatna tanácsokat, hogyan lehet kiépíteni egy diktatúrát.
Elmondhatná azt is, hogy lehet egy buta gázszerelőből milliárdost csinálni úgy, hogy közben minden fillérrel ő és pereputtya gazdagodjon.
Hogyan lehet éveken keresztül ellopni az uniós támogatások jelentős részét, magyarul, hogy lehet egész Európát folyamatosan meglopni.
Hogy kell lenyúlni az energiaszolgáltatókat, hogy aztán a rendszerhasználati díj gusztustalan megemelésével is ki tudja fosztani a lakosságot.
Gazdasági szakembereink szerte Európában előadássorozatokat tarthatnának arról, hogyan tudhatja egy ország saját magát gyarmatosítani.
Varga Nagyotmondó Mihály beszélhetne az uniós átlagnál másfélszer gyorsabban erősödő magyar gazdaságról.
Valaki elmondhatná az ostoba nyugatiaknak azt is, hogy kell ellopni a nyugdíjvagyont.
A szőkítő herceg is elmondhatná hogyan működhet egy kórház orvosok nélkül, katonákkal és rendőrökkel.
Szájer a csatornamászás és alkotmány buherálás terén adhatná elő szerzett tapasztalatait, meg esetleg a kokót.
Káslert is csatasorba lehetne állítani, már úgysem használjuk – eddig sem használt nekünk – előadhatna a tízparancsolat gyógyító hatásáról.
A gazdasági szakembereink tarthatnának workshopokat arról, hogy tud működni (épphogy) egy ország gazdasága, mikor már lassan több a katona, iskola-rendőr, kórházi rendőr, határvadász, testőrök serege, meg még a tököm tudja miféle fegyveres testület, meg közmunkás. Tudhatjuk jól, a bűnözők alkalmaznak testőröket, meg sem lepődöm a sok kormányzati testőr láttán…
Az oktatási miniszter, ha volna, kiokosíthatná kollégáit, hogy lehet rövid idő alatt szétverni egy ország oktatását, a jövő zálogát.
A sportokért felelős akárki elmondhatná, hogy lehet egy ország labdarúgását és stadionjait eltartatni az adófizetőkkel.
Hogyan lehet tönkre tenni egy szép, gyógyvizekben, természeti kincsekben, turisztikai látványosságokban gazdag országot környezetszennyező technológiákkal úgy, hogy közben még fizetünk is érte. Erről beszélhetne a környezetvédelmi miniszter, ha lenne!
A népjóléti miniszter (bruhaha) megsúghatná, hogyan lehet ordas, hazug propagandával egy egész nemzetet félrevezetni, mélyszegénységben tartani.
A rőzseszájú házmester megtaníthatná kollégáinak, hogyan kell horrorisztikus pénzbüntetésekkel elnémítani az ellenzéki képviselőket.
Mini Ceaușescu is bemutathatná hogyan fejlődött 1800 fős faluja uniós pénzekből, különös tekintettel a rothadó szellemvasútra.
Ha már újra a trottyos került szóba, elmesélhetné, hogy kell egy egész nemzetet – orránál fogva -vezetni veszélyhelyzetekkel.
Hogyan kell választási csalásokkal hatalmon maradni.
A miniszterelnökség oktathatná, hogy lehet elérni, hogy a fiatal képzett munkaerő jelentő része pánikszerűen hagyja el az országot, biztos megélhetés, nyugodt élet reményében.
Ízelítőül felsoroltam néhány dolgot, látható, sok mindenben messze megelőztük Európát, de nem akarok több tippet adni ezeknek a gazembereknek!
Ha az EU-s országok megfogadják a kormány tanácsait, akkor gyorsan és kényelmesen utolérhetik Magyarországot, de ez még mind semmi! Zseniális tanácsainkkal elérhetnénk, hogy ne nekünk kelljen utolérni a sógorokat, hanem ők érjenek utol bennünket! Mesteri terv!

Senki nem bújhat el blog