Az orosz hírszerzés ára

Posted by

Káncz Csaba

Az ismerősöm továbbra is kőkemény. A neveket ki kellett vennem, a lényeg úgyis a rendszer felépítésének és működtetési mechanizmusának a megértése…
Oroszország katonai titkosszolgálata kétségtelenül a legjobbak közé tartozik, mivel rendelkezik az adaptáció tulajdonságával, így megfelelően tud idomulni a gyorsan változó világhoz.
A Nyugattal való küzdelme során feltérképezi azokat a már létező válsággócokat, melyek a nyugati államok számára komoly kihívást jelenthetnek. A feltérképezett válsággócokban biztonságosan működtethető alaprendszereket hoznak létre.
A rendszerépítés az első fázisában még nem avatkoznak be, csupán átszövik ezen válsággócok alapfolyamatait. A válsággócokhoz idomuló szervezetépítések azonban közel sem olyan látványosak, mint bárki gondolná, inkább gazdasági és kulturális alapokon működnek, hisz a válsággócok létrejövetelének is ezek az elsődleges okai.
Amikor a rendszerépítő alaptevékenység már sikeres, a kiépült szervezet részévé válik az adott válsággócnak.
Ezután már a válsággócok folyamatait befolyásolják és megfelelően szabályozott formában terelik Oroszország által meghatározott irányba, melynek elsődleges célja a nyugati országok destabilizálása.
A magyarországi orosz ügynökök valójában ezt az algoritmust futtatják le és hajtják végre: az orosz-szovjet hírszerzés pénzeit mozgatják, őrzik és használják fel, mint egy perc alatt kreált milliárdosok.
Minden cégük sok, sok láncon túl az oroszoké valójában, amit csak látszólag tulajdonolnak, így lehet, hogy egy nap X-é, másnap reggel már Y-é.
Lásd az Andy Vajna halála utáni pár nap alatti rejtélyes és gyors vagyon átalakulásokat.
https://g7.hu/…/vajna-halala-utan-egybol-megjelent-egy…/
Ezek mind az orosz katonai hírszerzés által megszerzett pénzügyi források, amiből finanszírozzák a NATO elleni hírszerzést, a korrupciót, a politikai gyilkosságokat, a destabilizációt és a média dezinformációt.
Azért olyan hatékonyak, mert a saját lábukon meg tudnak élni az adott országban, mert saját pénzügyi bevételeik vannak. Az orosz oligarcha megoldás, a régi cári, vagy szultáni szpáhi birtok módszer, a KELETI módszer, amelyről felismerhető nyommintákat hagynak.
Semmi sem a tied, minden a Cáré vagy Szultáné és bármikor odaadhatja azt és elveheti tőled. Ez nem magántulajdon, hanem egy keleti Államé, despotáé, aki ideiglenesen kihelyezte, ameddig a céljait szolgálják. Az orosz hírszerzés sokba kerül.
Az a zseniális, hogy pénzügyileg Önálló erőd az egyes műveleti területen és képes magát függetlenül bármilyen moszkvai forrástól hosszútávon rejtve fenntartani.
Magyarországon ez ki tudott teljesedni teljes nagyságában, más volt Varsói Szerződés országban ezt nem hagyták ennyire elfajulni.
A befolyásolás, a korrupció és más műveletek viszik a pénzt, de ezt a GAZDATEST MAGYARORSZÁG fizeti, nem ŐK!
Megszerzik a pénzügyi forrást, pl kaszinó jogot, majd ráültetik egy emberüket, majd a másikat és cserélgetik, mintha az valós vállalkozás lenne, pedig ez csak színház, mert az igazi tulajdonos mindig az orosz hírszerzés.
Semmit nem állítanak elő, ezekből az üzletekből nem lesz iPhone, Tesla vagy IBM számítógép.
Egy cél szolgálnak: az orosz hírszerzést eltartani Magyarországon és a NATO/EU szövetséget destabilizálni.