B. Zsolt elüldözött egy világhírű agysebészt

Posted by

Csókay András

>Ön, Bayer Zsolt nemcsak Szász Jánosba rugott bele valótlanságokat írva cikkeiben, ahogy az előzőben leírtam, és nemcsak egy másik művészbe, Papp Balázsba, akit dilettáns orvosok zártak ki , okozván ezzel óriási kárt az egyik kislánynak, hanem belerúgott Hudák doktorba is, ebbe a rendkivüli képességű, világhírű agyi katéteres érsebészbe. Neki köszönhettük azt, hogy 14 órás műtéttel megteremtette a 24 órás idegsebészeti „véres” szétválasztás lehetőségét a sziámi ikreknél, amiben szintén részt vett Hudák dr.

Az ön írásai miatt neki is távoznia kellett hazánkból, hátrahagyva azokat a gyerekeket és felnőtteket, akiket más nem tud megoperálni, se itthon se az EU ban, mivel senkinek sincs a kezében az a speciális képesség, innováció, amit Hudák dr. kifejlesztett az elmúlt 20 évben. Ő Kárpátaljáról jött hazánkba 22 éve, hogy itthon is mentse az agyi érbetegeket, megelőzve a agyvérzésüket, mely gyakran halállal végződik. Most több helyen operálja ezeket a betegeket külföldön, most éppen Kijevben, ahova csak vonattal!!! tudott menni a háborús életveszélyben, hogy mentse a gyerekeket, csak hazánkban nem tudja.

Sajnos ilyen hatalma van egy felelőtlen politikai újságírónak, aki írásaival félelmet kelt, akár kórházigazgatókban is. Ön olyan orvosra ontotta gyűlöletét, aki nem itthon, nyárspolgári gazdag újságíróként teljes biztonságból irogat hazugságokat, hanem élete kockáztatásával menti az ukrajnai magyar és ukrán gyerekeket. Ön gyűlölködő írásaival tönkreteszi azt a keresztény identitást, amire építkezni akar az országunk.

Imádkozunk önért, hogy megtérjen a gyűlölködésből Krisztushoz.
A rajz mutatja, ahogy Jézus segítette az idegsebészeti szétválasztó műtétet. Mint az összes tudománynak, így az idegsebészetnek is a megváltója.