Elgurult gyógyszerek

Posted by

Baki Ferenc

>Igazság szerint, qrvára nem akartam már politikával foglalkozni, de a sok idióta egyre többször gurítja el a gyógyszeremet.
Idős emberek, – természetesen nem mindannyian – akiknek emlékezni kellene a fél évszázados orosz megszállásra, most szidják mint a bokrot Ukrajnát, az EU-t, hogy miattuk drága a gáz, a benzin, meg minden egyéb.
Hihetetlen. Ennyi hülye amennyi ebben az országban van, talán sehol nincs a világon máshol.
Éljenzik Putyint aki világuralmi törekvése nyomán megtámadott, hadüzenet nélkül egy független államot, civilek tömegét ölette meg, kórházakat, szülészeteket bombáztak le, városokat tettek a földdel egyenlővé.
De Putyin a fasza gyerek, tömegek szemében, és elfelejtik azt is, hogy 56′-ban tankokkal vonultak be ide, mindenre lőttek ami mozog, szétlőtték a fél várost…
Ezt mind elfelejtették. Éltetik Putyint, mintha egykor mi sem történt volna, és most a fél világot szidják, hogy kivetettek egy halom szankciót az oroszokra, és attól mennek fel az árak.
Nem ám attól, hogy 12 év alatt Orbánék Magyarország teljes költségvetésének jó részét lenyúlták, Nem ám attól, hogy az EU-tól felzárkózásra kapott lóvét zsebre baszták, nem ám attól, hogy az egész magyar kormány tele van egykori MSZMP tagokkal és komcsiznak ezerrel, Gyurcsányoznak – Mellékesen 12 évnyi 2/3-os kormányzás után Gyurcsányozni, pont olyan, mintha a mostani feleséged előző férjét tennéd felelőssé azért, mert te most képtelen vagy tisztességesen megkefélni – nem ám attól, hogy tömegével építik a stadionokat egy olyan országban, ahol a fociba pénzt ölni, pont akkora üzlet, mint egy kurvának, két marék homokért kefélni a sivatagban, nem ám attól, hogy dilettánsok, és tolvajok tömege vezeti ezt az országot, akik szerint csak ők az okosok, mindenki más idióta.
Tönkre verték az oktatást, az egészségügyet, kivágták Budapest fáinak a felét, ami éltető oxigént adott, betondzsungelt csináltak a parkokból.
Hosszú évekig könyörgött ez az ország, hogy engedjenek minket oda a EU asztalához, a liberális világ küszöbére, és mire odajutottunk, addigra jött egy Orbán, aki odaszart a szabad világ asztalára és lassan megint az orosz megszállás oldalán tartunk. Eddig bankokkal jöttek az oroszok, de nemsokára itt lesznek a tankok is.
Közben kitalálta a feudális világ visszarendezését az országban, a vármegyéket, Ispánokkal, alispánokkal, csendőrséggel, stb.
És úgy látszik ez kell a magyarnak. Nem ám az, hogy ismét Bécset választotta a szabad világ a legélhetőbb városnak. Nem a nyugati életszínvonal, ahol nem azon gondolkoznak az emberek, hogy hónap végén mit adjanak a gyereknek enni, hanem azon, hogy milyen színű legyen az új autó, meg hová menjenek nyaralni…
De ez nem kell a magyarnak. Az kell, hogy a rezsicsökkentés révén kilopják a szemét, olcsó legyen a csirkefarhát, Orbán király meg visszavihesse az országot a középkorba.
Ami persze jó kis elterelés, mert amíg a köztudat ezen rágódik, addig továbbra is kilopják a szemünket…
Szitokszót csinált az a szabadság szerető magyar a liberalizmusból, abból a politikai vetületből, aminek első célja az ország polgárainak a szabadsága, a törvény előtti egyenlősége, és elutasítja az uralkodó isteni felhatalmazását és öröklődését.
A liberális berendezkedésben, nem uralkodik egy miniszterelnök, hanem szolgálja az országot és kormányoz.
De a magyarnak az kell, hogy uralkodjanak felette, hogy gondolkozzanak helyette, még akkor is, ha azok az uralkodó gondolatok nem érnek szart sem. Szépen megyünk a középkor felé, de ez a magyart nem érdekli. Van ebben az országban pár százezer, talán egymillió, aki képes értékelni a szabadságot. Akik emlékeznek 48′-ra, 56′-ra. Akik képesek önállón gondolkodni.
A többi, úgy ahogy van, nem is érdemel jobbat Orbánnál. Hajlongani akar az uralkodó előtt. Teret nyert a szolgalelkűség.
Ahová egykor szívesen beengedtek minket, az EU.-ba, a szabad világ földjére, az idióta nacionalizmusunk miatt éppen kifele áll a rudunk…
És akkor leszünk igazán bajban. Végleg ki leszünk szolgáltatva azoknak, még jobban, akik eddig is kilopták a szemünket.
Meg is érdemeljük. Ezt választottuk Április 3.-án.
És sajnos nem a felszabadulás ünnepe következett, hanem a Szent Edények ünnepe. Akkor kerültünk csöbörből, vödörbe…
Kántálta a FideSS, hogyha győz az ellenzék, háborús vészhelyzet lesz, új adók, hatalmas áremelkedés. Rohant a hülye magyar választani, nyert a FideSS.
MI LETT BELŐLE ?????
HÁBORÚS VÉSZHELYZET LETT, ÚJ ADÓK, HATALMAS ÁREMELKEDÉSEK…
És még mindig nem jött rá a magyar, hogy ezek úgy hazudnak, mint a vízfolyás…

Hihetetlen…

Címkép: A Haza blog