A BECSÜLET és TISZTESSÉG napjai jöjjenek!

Posted by
Kósa-Somogyi György
>Márki-Zay Péter. Szerintem, nem alkalmas miniszterelnök-jelöltnek. De van egy dolog, amiért mégis támogatni fogom. Egy olyan dolog, amit nem fogalmaznak meg, pedig fontos. Kiveszőben van a hazai politikából,. 12 év Orbán-rendszer ezt a dolgot kiszorította a közéletből, és közbeszédből is. Nem jellemző, nem is téma, alapvetően a kipcsak oldalon nem is beszélnek erről. Nem tilos, mint a Mészáros Lőrinc, csak rossz téma.
Amiért támogatni fogom Márki-Zay Pétert, az a BECSÜLET és TISZTESSÉG. Mert volt egy alku. Voltak akik belepiszkítottak. Nem lényegesen, de belepiszkítottak. De az egyezség, az együttműködés, az ellenzéki koalíció, a legnagyobb politikai terméke az európai magyar polgároknak. Ezt kell BECSÜLETTEL, TISZTESSÉGEL végigvinni.
A BECSÜLET, a TISZTESSÉG koalíciója, a kipcsakok számára ismeretlen. Csak a bűnözői bandázást ismerik. Ezért nem mindegy, hogy nyerünk, vagy sem. Nyerni kell! Mert ezt kívánja a magyarok BECSÜLETE, TISZTESSÉGE! Nem maradhat így, hogy a közvagyon, a közpénz, egy nyergelni akaró kupec kezében legyen, és osztogassa a strómajnainak, túlárazzon mindent, és szétlopja az országot. Nem képviselheti Magyarországot, egy Európában a politika szemétdombjának is a legalján kapirgáló, üresfejű, műveletlen, dagadt, hordószónok. Ennél Magyarország sokkal inkább polgári, európai, és régen túlléptük a bolsevizmust, amit a fideszesek diktálnak. Szerintem, április 3-án, Magyarország BECSÜLETÉT, TISZTESSÉGÉT kell helyreállítani. Nem lehet, hogy Európában mi legyünk a legkorruptabbak – talán Bulgária előtt. Ezek BECSÜLETBELI TISZTESSÉGBELI ügyek.
Nem lehetséges tovább a Mészáros-jelenség, mert ez afrikai-ázsiai jelenség. Európában nincsenek ilyenek, és Európa a BECSÜLET a TISZTESSÉG ikonja. Európa a BECSÜLET, a TISZTESSÉG norma. Orbán a becstelenség. Orbán, a BECSÜLET, a TISZTESSÉG útján nem szerepelt egyetlen pillanatig sem politikai, képviselői, pályafutása során, a Torgyán-Orbán koalíció óta.
Tehát kiállok Márki-Zay Péter mellett – fenttartásaimat hangsúlyozva – mert az ellenzéki koalíció BECSÜLETBELI, TISZTESSÉGBELI ügy, mert Magyarország BECSÜLETE, TISZTESSÉGE, a világban csorbát szenvedett az Orbán-rezsim alatt. Szövetségeseinket elárultuk, Oroszország, Kína, Kazahsztán, Azerbajdzsán lett a mintánk. Orbán miatt. Európában, csak a szintén lator államnak tartott Lengyelország tekinthető valamilyen szinten szövetségesünknek. A többre hívatott V4-ből, V2 lett – Orbán miatt. Környező országokkal a viszonyunk nem felhőtlen, kivéve a soha nem lesz EU tag Szerbiát, és a most bukását váró szlovén diktátor hajlamút. Arccal EURÓPA felé, és a BECSÜLET a TISZTESSÉG felé!
Április 3 legyen a Európa magyar polgárainak, a BECSÜLET a TISZTESSÉG napja! Verjük le Orbánt!
„Gyerünk, Barátaim! Húzzunk bele!”