147 napon át életveszélyben

Posted by
Kereszty András
>Augusztus 13-án írtam egy Negatív című glosszát. Ez jutott az eszembe Juszt László mai írásáról.

Így szólt: >Írhatnék kőkemény publicisztikát arról, hogy a kormány félrevezeti a népet. Hazudott és hazudik a kínai vakcináról (is). Hogy rákényszerített egy egész korosztályt arra, hogy eszi-nem-eszi alapon beoltassa magát azzal, amit kap. És amit kapott, a kínai vakcinát, azt nem fogadta el egyetlen európai járványügyi szervezet sem. Írhatnám azt, hogy Orbán Viktor személyesen súlyos életveszélybe sodorta azokat az emberek, akik úgy vélték, hogy védettek, hiszen két oltást kaptak plusz még egy védettségi igazolványt is. S eszerint élték napjaikat. Ma nem írok publicisztikát. Csak nézem a leletet, amelyet egy FIZETŐS laboratóriumi vzsgálat után kaptam: C02010420210812C/ 20104 WHO00038 megnevezés SARS-CoV-21gG Eredmény 34,20 AU/ml Valid
Az igénylő szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag nincs jelen..
< 50 AU/ml negatív, >50 AU/ml pozitív. (Chemiluminescens microparticularis immuncassay, tüskefehérje receptor kötő domen ellenes IgG antitestek kimutatása (ABOOTT) Negatív. Marhára negatív.
Azóta elgondolkodtam azon, hogy a kínai vakcina második adagját március 19-én kaptam. azt követően 147 napon át abban a tudatban éltem, hogy védett vagyok. Pedig 147 napon át közvetlen  életveszélyben voltam. (Most már nem, beoltottak Pfizerrel).
Vajon hány ilyen sorstársam van? Vajon hányan kapták meg a betegséget azopk közül, akiket kínaival oltottak? Hányan haltak bele? Nem, kellene beperelni a kormányt?