Szivárvány

Posted by

Rózsa Mihály
>Döbbenet látni a képeket Németországból. A természet lecsapott rájuk és pokoli károkat okozott, több száz ember veszítette az életét az áradások következtében. Családok tömege veszítette el mindenét. Most láthatjuk, hogy bizony a globális felmelegedés következtében milyen borzalmakra lehet számítani. És amikor jó érzésű emberek azért szorítanak, hogy ne legyen nagyobb már a baj, amikor jó érzésű ember abban reménykedik, hogy több életet nem követel majd a tragédia, akkor jönnek a kormánypárti hiénák, akik arról zagyválnak, hogy Németország liberális vezetése elkúrta és miattuk lett ott ilyen pokol.

De nem állnak meg még ezen a szinten sem a legvadabb állatok, hanem azt mondják, hogy ez Isten büntetése a szivárványozás miatt. Tulajdonképpen azt mondják ezzel, hogy azt kapták a németek, amit „érdemeltek”. Hát milyen embertelen faszkalap már az, aki ilyet képes leírni, vagy akárcsak gondolni is? Olyan mély és őszinte undort érzek tőlük, hogy azt elmondani se tudom.

És bizony abban, hogy ezek ezt így leírják minden gátlás nélkül, jelentős szerepe van annak az aljas propagandának, amit szavazat szerzés érdekében a kormány folytat. Hova süllyedünk még?