Udvari bolondok

Posted by

Kereszty András
>A kormány maga mellé vett egy sámlit, ráült, és elmesélte a választópolgároknak, hogy milyen jó, hogy ő a kormány. Van ugyanis a másik oldal. Ahol csupa olyan, de olyan nagyon olyan van, hogy annál olyanabb már nem lehet senki és semmi. Ezért – a jobb megértés kedvéért, csinált egy 14 ponból álló (konzultáció nevű) listát – ahol a választópolgároknak szépen elmagyarázta, milyen is ez a másik csapat.
Ezek olyanok, hogy NEM Akarják Magyarországot Megerősíteni. Maradjon az ország jó gyenge, erőtlen, löttyedt. Aztán meg ország megerősítését nem akarják a MINIMÁLBÉR emelésével kezdeni. A minimálbér maradjon csak továbbra is szépen minimál. És hűha, pfúj! Ezek az izék úgy gondolják, hogy a válság árát fizessék meg az embberek. Jujj! Gyurcsány! Jönnek a gyurcsányok, akik nem akarják, hogy Magyarországon legyenek Európában a legkisebbek a munkát terhelő adók. És tudjátok kedves választók, a nagyon olyanok szerint nem kell a gyermekeket nevelő szülők és a családok támogatása. És a bankok! Jaj nem akarják a hitelmoratóriumot meghosszabbítani. Mégha nem is tudjátok, hogy ez micsoda. Aztán tudjátok, hogy mi ez a Brüsszel? Az az izé, amely visszaél a hatalmával. Aki rákényszeríti akaratát a MAGYAROKRA. Szóval egy másik SOROS. Engedjünk neki?
Mert például van olyan, hogy van ez a nagy környezetszennyezés, meg az a klíma tudjátok. Szóval ennek árát a  családok fizessék meg? Ugye, hogy nem! És ha azt hitted, hogy nincs SOROS, nagyon tévedsz. Ott bujkál ő és gyermekekre irányuló szexuális propagandát folytat. Úgy bizony. És aztán még az is biztos, hogy a járvány után a SOROS újra támad. Illegális migráncsokkal és effélékkel,..
És tudjátok kedves választók, ezek az izék aztat is akarják, hogy járvány sújtotta országból beutazzanak ide az emberek. Hát ebből ugye nem kérünk. MigránsSTOP kell. Jól mondjuk ugye.
És szinte mellékes, ezt csak úgy mondjuk nektek búcsúzóul, ezek az izék valószínűleg nem akarnak magyar vakcinagyárat.
Hát csak ennyi.
A kormány felállt a kissámlíról, elégedetten nézett maga elé. Hát ilyen az ellenzék.
Azt, aki a kérdéseire NEMleges választ ad, azt egyenesen be lehet utalni a Hülyék intézetébe. Ha lenne még Hülyék Intézete. A Kormány Propaganda Minisztériumán kívül. Régi intézmény. Udvari Bolondok.