Így írnak ők

Posted by

A Tűzfalcsoport, amely a Magyar Nemzetben nevét adta a Gábor György elleni támadáshoz az elmúlt napokban nem igazán aktív. “Tudományos” munkájuk elsősorban a kormányzati propagandát volt hivatva alátámasztani.
Itt van néhány közleményük címe:
Nyugat-Európában már félnek a zsidók
Készül az őszi kampányra – ismét migránsvédő jogászokat toboroz a Helsinki Bizottság
.A Momentum új brüsszeli politikusa részt vett a nagyipari migránsbetelepítésben is
Formálódó Mazsihisz–Jobbik szövetség? (nemzetközi sajtószemle)
Migráció: Olaszország és Közép-Európa kitartó küzdelme Macronék elosztási mechanizmusa ellen (nemzetközi sajtószemle)
Brüsszel új „külügyminisztere” Sorossal egyeztetve árasztaná el migránsokkal Európát

Sorosék úgy döntöttek, hogy inkább a drogosokat védik

Ebből az írásból azért érdemes hosszabban idézni:
Soros György nemrég közzétett egy bejegyzést, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a kábítószereket használók bebörtönzése haszontalan és igazságtalan. Sőt, továbbmegy és azt is nyíltan kimondja, hogy nem szabad tiltani a drogokat. Érveit nagyon egyszerű liberális logikával támasztja alá: amúgy sem lehet ellenőrizni a határokat, és ha azon bárki meg bármi átjöhet, akkor inkább tegyük legálissá a bűnözést (migráció után a drogcsempészést legalizálná). A Soros György által támogatott egyik drogliberalizációs alapítvány (Urban Survivors Union) honlapján minden határon túlmenő érzékenyítő írás jelent meg. A dolgozat célja, hogy meggyőzze az olvasót arról, hogy a kábítószer-használók nem tehetnek semmiről, ők csak a körülmények áldozatai. A drog nem is annyira rossz, a betokosodott konzervatív politikusok és a törvényeik tehetnek mindenről.
A milliárdos által támogatott Alapítvány egyik igazgatója, az érzékenyítő propagandamunkában leírja, hogy amikor értesült 19 éves lányának a halálhíréről, akkor dühös volt azokra, akiktől lánya a drogot vásárolta (kábítószer-túladagolás miatt veszítette életet a lány), ám – folytatódik az írás – az „apa” később rádöbbent, hogy ő is aktív kábítószer-fogyasztó (jó példát mutathatott), így tudja, hogy lánya haláláért igazából a rendszer, az állam, de legfőképpen a szigorúan vett szabályok a felelősek.
Sorosék hosszasan panaszkodnak arra, hogy azok a drogosok, akik kábítószer-kereskedőként keresik a mindennapi belövőt, a szigorú törvények miatt elesnek az egyetlen bevételi forrásuktól, ezért ők a kábítószer elleni háború valódi áldozatai. Az írásban egyébként meg sem említik, hogy azokat a kartelleket, bandákat, kereskedőket kéne büntetni, akik elárasztják az utcákat droggal, épp ellenkező dolgokat állítanak: engedélyezni kell a droghasználatot. Mert szerintük a „kábítószer elleni háború, az emberek és az emberi jogok elleni háború is.”
Egyértelműen kitűnik, hogy Soros György Nyílt Társadalomért Alapítványa a migránsok tömegeinek a beengedése mellett még a keménydrogokat is rászabadítaná az országokra, városokra. Ha alaposabban utánajárunk rádöbbenünk, hogy Magyarországon különféle liberális szervezetek már évek óta hangoztatják, azt a sorosista narratívát, amely a fenti anyagban lett megfogalmazva.
Még 2002-ben a Soroshoz ezer szállal kötődő TASZ egy olyan „Kisokost” adott ki, amelyben a kábítószer-fogyasztóknak elmagyarázták, hogy miként lehet drogozni. Ez a helyzet azóta sem változott, Sorosék ma már olyan cikkeket jelentetnek meg, amelyben arról írnak, hogy drogosként miként lehet megúszni a bűnügyi költségeket. Sőt iskolai kiadványokban Sárosi Péter a drogok liberalizálását népszerűsítő Kendermag Egyesület egykori tagja, a Soros-féle Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) drogpolitikai programjának egykori vezetője olyanokat írhat/mondhat, hogy a kábítószer legalizálást az iskolákban kell elkezdeni. Számunkra már egy kérdés vár megválaszolásra: szeretnénk, hogy gyerekeinknek Soros György emberei mondják meg, hogy miként kell a törvényeket kijátszva drogozni, vagy inkább minden erőnkkel támogatjuk a Rendőrséget a terjesztők, a termesztők és a drogbandák elleni harcban?

A 888.hu rajza