Tudod kik a szinédzserek?

Posted by

Komjáthi Éva
>Ez a mi korcsoportunk neve. Igen, szinédzser vagyok, azaz szenior tinédzser.
Mindenem megvan, amire tinédzser koromban vágytam. Igaz egy fél évszázaddal később.
Viszont nem járok iskolába és nem kell dolgoznom. Minden hónapban érkezik a járandóság a bankszámlámra, nem kell időre hazamennem (na jó, a járvány most nem számít). Van jogosítványom és saját kocsim. A személyi igazolványom alapján bármelyik bárba bemehetek és a boltokban annyi alkoholt vásárolhatok, amennyit akarok, ráadásul el sem kérik az igazolványt, mint akkoriban.
Szép az élet!
Ha te is szinédzser vagy, lelkesedni fogsz a következő mondatokért:
Az idősek agya azért működik lassabban, mert olyan sokat tudnak. Szó sincs mentális hanyatlásról, egyszerűen a sok adat közül nehezebb elő kotorni a megfelelő információt, mert többet kell keresgélni, mint az üresfejűeknek. A tudásraktár nyomja a belső fülünket, ezért nagyothallók lettünk vélik a kutatók. Bizonyára okkal.
Előfordul, hogy bemegyünk egy szobába és látszólag nem is tudjuk, miért. Azt hiszitek, hogy ez emlékezet kiesés. NEM. Ez egy természetes folyamat, reflex, ami miatt többet kell mozognunk, így védjük az egészségünket.
Hát így állunk.
Sok barátom van, aki örülne mindennek az információnak, csak pillanatnyilag nem jut eszembe a nevük. Ezért arra kérlek, küldd tovább a jó hírt a barátaidnak. Jó esetben ők az én barátaim is.
Örüljünk. Az új amerikai elnök is hozzánk tartozik. Itt a szinédzserek aranykora.
Megírnám, hogy mi ennek a plágiumgyanús szösszenetnek a forrása, de sajnos pillanatnyilag ez sem jut eszembe.