Vigyázat, csapda!

Posted by

Kubatovics Áron
Az egész Dunakanyar tele van a Szcientológiai „egyházhoz” kapcsolható szervezet drogprevenciós füzetkéivel. Ez a honlap: https://www.mondjnemetadrogokra.hu/
Ezen az oldalon, jobbra legalul olvasható a következő szöveg, ami persze a mindenütt kitett brosúrákon nem szerepel: 
https://www.mondjnemetadrogokra.hu/request-info/contact.html
A Drogmentes Világért Alapítvány egy nonprofit, nemzetközi drogfelvilágosító program, amelyet a Scientology Egyház és a Scientologistok szponzorálnak a világ minden tájáról.
Meggyőző és profi.

Egy barátom már kb. az ötödik helyen futott bele (pékség, városi információs iroda, virágbolt, stb.), kérlek, tudjatok róla, hogy mi ez valójában…
Az a munkamódszer, hogy gyanútlan, alacsony „radarral” működő embereket bevonzanak pl. a drogprevención keresztül, de keringetnek személyiségteszteket is, amit ingyen kitölthetsz, amit aztán a szcientológusok is látnak. A szcientológia egyházat már több országban betiltották pl. a társadalomra – emberekre – veszélyes gyakorlataik, vagy éppen a titkosszolgálati szervezeteik és tevékenységük miatt. Másutt ugyan nincsenek betiltva, de „csak” (idézőjelben) gazdasági szervezetként maradhatnak csak meg.
Sok szervezet tartozik hozzájuk, pl Az Út a Boldogsághoz Magyarország, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, Narconon, Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom, Magyar Prevenciós Alapítvány, Héliosz Alapítvány, Criminon, ABLE.
Ezek mind olyna jól hangzó cuccok. De tudjatok róla, hogy valójában ezeknek a szervezeteknek mi a céljuk. És, hogy milyen prospektusok vannak kirakva egy halom helyre a Dunakanyarban.