Lesznek szövetségesek?

Posted by

Futó Péter

DE KIK Magyar Péter BARÁTAI? Mert minden ezen múlik.
MP megduplázhatja a táborát, ha maga mellé vesz néhány befolyasos netes influenszert és můvészt, pl. Pottyondit es Bródy Janost. A választôpolgárok nagy része honorálja, ha egy pártnak erős a civil arculata.
Ha Hadházyval is összefog, akkor ezt a tömeget is megduplázhatja. Mert sok jelszó van, de vegülis a korrupcióellenes üzenetnek van a legnagyobb visszhangja
További szövetségesnek jôl jönne néhány dühös szakmai szervezet, pl. a Tanítanék.
A csapatot kivülrøl támogathatná az oknyomozásra hajlamos online sajtó, Gulyás Marcival és Ács Danival az élen.. A korrupciós és szexuális botrányokhoz való gyúanyag az utcán hever, csak le kell hajolniuk érte.
Ha MP eközben hiteles marad, mert
– ügyesen kitér a hivatásos karakterbérgyilkosok csapasai és cselei elől,
– továbbá ha maga mellé állit néhány szimpatikus arcot az EU Parlamentből, a szakértelmiségből – ezen belül a kritikus szakapparátusok frissnyugdijasaiból, – a nyugaton és a környező orszagokban élő magyarok köréből,
– továbbá az őt támogató személyisegek körében tud vigyázni a női es a vidéki kvótára,
– valamint szorgalmasan tanulmányozza MZP válogatott hibáit, tévedéseit es botlásait….
…. nos akkor van némi esélye az uj mozgalomnak.
Eközben persze az orbánisták es az általuk megszállt intézmények sem fognak csendesen Ludas Matyit olvasgatni. Aszimmetrikus es sportszerűtlen harcra számítok, amelyben elcsattanhat néhány nagy pofon, becsúszhat néhány kisebb gáncs, sőt bunkók és bunkócskák is előkerülhetnek. .
MP meglepő jelenség, és lehet még a tarsolyaban pár újítás. Inkumbens ellenfeleiből viszont nem nezek ki különösebb politikai, stratégiai, taktikai innovációt.
A következő fázisban a csapatjatékon több múlik, mint a csodacsatárokon.