A győztes

Posted by

Selmeci János

Kedves Barátom, Magyarok!

Nem hiába ostromoltuk Brüsszel omladozó, ám Soros dollárokkal és a liberális bürokraták nyálkás, nyúlós testével bőven kidúcolt vár falát. Győztünk, és ez még a felcsúti Pancso Aréna VIP-páholyából is látszik.

Kemény vita áll mögöttünk, és a nép, utóbbi nélkül aligha bírtuk volna szusszal, és le kellett volna tennünk a fegyvert a háború párti brüsszeli pincsikutyák előtt. Nemcsak gyanús identitású szexaktivistákat küldtek volna otthonainkba és iskoláinkba, hogy gyermekeinket migránsgettókba hurcolják, a kemény munkától megéhező magyar férfiak tányérjába pedig a csalamádé, hurka és sültkolbász helyett műhúst csempésszenek, hanem azt sem engedték volna, hogy saját házunkban huszármentében, az ezeréves magyar államra gondolva jóízűen fogyasszuk a töltött káposztát. Ezt megakadályoztuk.

Bár az Európai Unió jogszabályai tiltják, hogy a magyarok pénzét Ukrajnának adják, mi jól ismerjük az amerikai demokraták zsoldjában álló Soros-féle brüsszeliták furfangos gondolkodását; kihagytak volna bennünket a megállapodásból, pénzt küldtek volna a háborúra, és még azt is nekik adták volna, ami a magyar embereknek jár. Ám a nagyokkal sikerült megállapodnom; garanciát kaptunk arra, hogy a mi pénzünk nem kerül Ukrajnába, ahogy azt sem írhatják elő nekünk, pedig ez volt a tervük, hogy a NB1-es tabella élén álló, csak magyar futballistákkal vitézkedő Paks csapatának kötelező legyen migráns játékosokkal feltöltenie a középpályáját. Mi magyarok nemzeti és futball kérdésekben nem ismerünk tréfát.

Apropó foci, az ukrán külügyminiszter arra vetemedett, hogy egy interjúban megjegyezte; a magyar miniszterelnök magyar párti, a magyar futball válogatott pedig kiváló játékosokból áll. Nos, nem érdekel a véleményük ebben a tekintetben. Oda azért nem süllyedhet az ország, hogy Magyarország válogatottjáról és Marco Rossi kapitány teljesítményéről valaki más mondja el, hogy az milyen. Nem tartunk igényt más országok Szöllősi Györgyeire, ez egy több mint száz éves futballkultúra Doktor Sárosikkal, Puskásokkal, Verebesekkel, hogy a napjainkról, Schaferünkről, Szoboszlainkról, Orbánunkról ne is beszéljek, nem kell nekünk a szomszéd szlávoktól a Shevchenko.