Rezsicsökkentés – vasárnapi ebéd

Posted by
Ismeretlen szerző/Facebook
>Vágtam magamat hanyatt mikor megkaptam: ,,Kedves ismerőseim!!!
A fokozódó gazdasági környezetben az alábbi intézkedéseket kényszerülök meghozni, melyhez segítségeteket szeretném kérni!
Tekintettel az infláció helyzetre, feltétlen számítok empátiátokra, segítőkészségetekre!
Tehát: Úgy döntöttem, hogy ezentúl minden vasárnap valamelyik ismerősömnél ebédelünk, kezdetben négyen, de ez a későbbiekben bővülhet+1 fővel! Természetesen ingyen, és oda-vissza szállítással venném igénybe segítőkészségeteket! Menüsort nem illik írni de tudom, ti megértőek vagytok és kapcsolatunk is barátinak mondható, ezért pár igényt azért támasztanék,….szeretjük a rántott húst rizzsel, vagy sült krumplival, sertéspörkölt, vagy(és) vadpörkölt, orosz kaviár(most beérem ukrán kaviárral is) gomba pörkölt, de rántva is elfogyasztjuk a kedvetekért. Töltött vagy rakott káposzta, rizses hús, gulyás leves sajtos pogival, itt felhívom a figyelmet én személy szerint a májat annyira nem szeretem…előételnek a rántott sajt is jöhet, ezt csomagolva útravalónak is elfogadjuk! Fasírozott lapockából, mert az szaftosabb! Természetesen előzetes egyeztetés alapján általatok felkínált menüsort is elfogadunk, már csak a változatosság miatt is!!! Úgy tervezem, hogy sorsoláson döntöm el melyik vasárnap kinek a vendégszeretetét élvezhetjük, ezt itthon tartjuk és természetesen előtte egy héttel értesítelek, hogy beszerezhesd időben a szükséges alapanyagokat! A vasárnapi betevőnk biztonsága érdekében lesz úgynevezett „pót menüztető” is..ha esetleg valamelyikőtök lebetegedne! A tartalék „ebédeltetőt” az utolsó 1 órán belül értesítem…de hogy ne vesszen kárba az ő étele sem, amit nekünk készített el, taxival kérném a címemre szállítani! A fenti „könnyítő” intézkedéseim 2022.12.31-ig fenntartom. Ha már éppen valamelyikőtöknél vagyunk szilveszterkor, akár már az újévi lencse levest is kérem éthordóba elkészíteni!! Az október 05-én esedékes vacsoráztatót már jövő szombaton értesítem érkezésünkről, már csak azért is, hogy idejében Taxit tudjon küldeni értünk!!!
A jövő évről annyit tudok még csak, hogy össze ül a család és 2023. 01. 03-án eldöntjük, hogy élünk-e ezen időpont után is a meghívásotokkal, vagy esetleg addigra oldódik a gazdasági helyzet! Időben értesítünk mindenkit!
Köszönöm a megértéseteket és előre is jó munkát, kívánok nektek!
Magunknak pedig jó étvágyat!!!
Köszönöm, hogy időt (és pénzt) szántatok ránk! Örökké hálásak leszünk Nektek!!!
Sajnos, most több baromság nem jut eszembe!!