Meteorológusok – az ŐRÜLET elönti az önkényuralmat

Posted by

Kardos András

„Azonnali hatállyal távozik a posztjáról az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elnöke és a szervezet szakmai elnökhelyettese – közölte hétfőn este a Technológiai és Ipari Minisztérium Kommunikációs Főosztálya. Amikor maga az ŐRÜLET elönti az önkényuralmat. A Meteorológiai Intézet számításai szerint huszadikán este vihar készülődött. Minden csecsemő tudja, hogy ez VALÓSZÍNŰSÉG, még egy állítólag keresztény országban sem a Jóisten dönt Orbán parancsára a viharról, bármennyire is ezt hiszik a Fidesz rajongók. De ráadásul az Operatív Törzs döntött, és nem a Meteorológiai Intézet. A Törzs feje a polihisztor Kovács Zoltán kormányzati főmindenes. És helyesen döntött a Törzs, mert ha nagy vihar tör rá az élvezkedő tömegekre, abból akár halál is lehet.
Ezek után leváltják a Meteorológiai Intézet vezetőit. Értik!? Nem esett, tűzijáték és népcirkusz nem volt. Ki a felelős? Hát a meteorológusok. Még Kovácsot sem szabadna ezért leváltani, mert jól döntött, a szakemberek pedig végezték a dolgukat: a kisebbik kockázatra tettek javaslatot.
Igazuk volt. Tűzijáték meg lesz ezen a héten, de a diktatúra megbosszulta, hogy a Jóisten nem Orbán parancsát hajtotta végre.
Kin bosszulta meg? Azokon, akik a munkájukat tisztességgel és becsülettel végezték.
Nem Kafka már, nem Örkény már, hanem maga a SZÖRNYÜLET..
Meddig még?

Címkép: A volt OMSZ elnök