A renegát

Posted by

Kaltenbach Jenő
>Schiffer Andrással szemèlyesen 2010 őszèn találkoztam először, a kèpviselői irodaházban, amikor ő volt az LMP társelnöke ès parlamenti frakcióvezetője. Az apropó az volt, hogy az az èvi önkormányzati választás előtt előbb az MSZP szeretett volna főpolgármester jelöltnek indítani, majd mikor azt nem vállaltam, az LMP indított fővárosi kèpviselőjelöltnek.
Viszonylag hamar kiderült, hogy Schiffer, hogy is mondjam, kissè ellentmondásos, majdhogynem rögeszmès egyènisèg így nagyrèszt neki volt köszönhető, hogy az LMP alapkèrdèsekben nem volt kèpes koherens döntèseket hozni. Nagyrèszt neki volt köszönhető, hogy a pártot állandó kibèkíthetetlen ellentètek osztották meg, ezeket nem volt kèpes feloldani, így rövid idő után a párt kettèszaladt.
Ezt követően, a „kapitány”,kudarcát lènyegèben beismerve, távozott a süllyedő hajóról, cserben hagyva a „legènysèget”.
Mostanában időnkènt elmondja a vèlemènyèt, amelyekkel jellemzően sokkal inkább a Fidesznek kedvez mint az ellenzèknek, amelyről folyamatosan lesújtó módon nyilatkozik.
Most kiderült, szives közlèsèből, hogy a Kutyapártra fog szavazni, amely cáfolhatatlan jele a politikai szemèlyisèg zavarnak.
Schiffernek a kognitiv kèpessègei rendszeresen alulmaradnak az èrzelmi elfogultsága, majdhogynem rögeszmèivel szemben.
Kár.