Mese Lauráról

Posted by

Gellért András

>Lauráról annyit lehet tudni, hogy Laura. Meg hogy nagy melle van. Így mutatják be. Méret alapján. Laura abban a korban van. Amikor. Már. Nagyon. Ezért elköszönt anyjától, apjától, unokanővérétől, a szomszéd Laci bácsitól, majd elindult megkeresni a Nagy Őt. Idáig nincs ebben semmi meseszerű, mert a Laura-korú nők mindig izgatottan keresik a Nagy Őt.
Laura talált is egy Nagy Ő-nek nevezett kajakos gyereket valami tévéműsorban, egy ideig úgy tettek, mintha Laura is a Nagy Ő lenne a Nagy Ő-nek, de aztán kiderült, hogy a Nagy Ő mégsem akkora Ő, így Laura visszament dolgozni, ahol végül megtalálta a most már tényleg igazinak tűnő Nagy Ő-t, aki, milyen szerencse, éppen a főnöke Laurának.
Laura Nagy Ő-jének lenni piszok mázli, mert Laura reggel megy a tévébe, holnap egy másikba, hóna alatt az új Nagy Ő-vel, aki Laurának köszönhetően két hét alatt befut, a cége ismert lesz, dől a lé, Laura és a főnök boldogan élnek, míg el nem fogy a…lendület. Mára itt a mese vége, aludjatok jól, álmodjatok szépeket.