Ki jön az Üllői útra?

Posted by

Sherlock 1977
>Közülük kerülhet ki Stöger utóda. Tegnap utánajártam a lehetséges edzőknek, 6 lehetséges jelölt van, háromnak nagyobb esélye van, mint a többinek. És akkor íme a 6 név, akik a lehetséges jelöltek, 100%, hogy közülük kerül ki a Fradi következő edzője: Sztanyiszlav Csercseszov 🇷🇺, Jurij Vernidub 🇺🇦, Viktor Szkripnik 🇺🇦, Eusebio di Francesco 🇮🇹, Erling Moe 🇳🇴, Alfred Schreuder 🇳🇱
A korábban már említettek itt vannak:

Viktor Szkripnik, aki a német Werder Bremennél valóságos ikonnak számít, de korábban emlegették már Andrij Sevcsenko lehetséges utódjaként is hazája válogatottjánál. Bajnok és kupagyőztes is volt Lettországban a Riga FC csapatával, jelenleg pedig az ukrán élvonalbeli Zorja Luhanszk vezetőedzője.

Sztanyiszlav Csercseszov  2021-es Európa-bajnokság után távozott az orosz válogatott éléről öt év után, a legemlékezetesebb eredményét a 2018-as vébén érte el, ahol a negyeddöntőig vezette a Szbornaját. Az 58 éves szakember 57 mérkőzés erejéig volt szövetségi kapitány, előtte klubedzőként megfordult a lengyel Legia Warszawánál – ahol együtt dolgozott Nikolics Nemanjával is -, míg hazájában a Dinamo Moszkva, az Amkar Perm, a Terek Groznij, a Szocsi és a Szpartak Moszkva edzője volt. Eusebio Di Francesco  legutóbb a Serie A-ban szereplő Hellas Verona edzője volt, korábban többek között a Cagliarit, a Sampdoriát, az AS Romát, a Sassuolót és a Leccét is edzette.

 Juriy Vernidub az idén nagy sikereket elért Sheriff Tiraspol edzője, Alfred Schreuder (akivel nyáron is tárgyalt a Fradi) a Barcelona másodedzője volt Kooeman alatt. Ugyanakkor teljességgel azt sem lehet kizárni, hogy mivel a Fradi kispadja már vonzó, esetleg jön egy menedzser és olyan nevet ajánl, aki felülmúlja ezt a névsort, de ennek nem nagy az esélye.