Bevándorló gyökerű nőszemély az ideiglenes elnök

Posted by
Bálint Ibolya
>A hír: Joe Biden amerikai elnök átmenetileg Kamala Harris alelnökre ruházta át az elnöki jogköröket. Erre azért volt szükség, mert az elnökön rutinjellegű vastagbéltükrözést hajtanak végre – jelentette be pénteken a Fehér Ház. Az elnök egészségügyi vizsgálatával kapcsolatos részletes adatokat helyi idő szerint péntek délután teszik közzé. Az elnökön, aki szombaton ünnepli a 79. születésnapját, a vizsgálatot a Washington melletti Bethesdában, a Walter Reed katonai kórházban hajtják végre.
Először fordul elő, hogy az Egyesült Államok vezetőjének teendőit – ha csak rövid időre is – egy nő látja el, a bevándorló gyökerű Kamala Harris.
Szóval bevándorló gyökerű.
Kéretik felfedni a csekélyértelmű de kíváncsi medvebocs előtt: a szinte már teljesen kiirtott őslakos indiánokon kívül ki volna az amerikai földrészen, aki nem bevándorló gyökerű?
Tudom én, mit takar ez a minősítés: nem fehér. Aztán az, hogy ráadásul nő, tovább súlyosbítja a helyzetet. Hogy a nő még magasan képzett és okos is, egyenesen kicsapja a biztosítékot.
Legalább is felettébb ostoba, de legalább gőgös hímnemű egyedekben, akiknek a nőkkel kapcsolatban egészen más elképzeléseik vannak.