A kiválóság valahogy mindig egyszerű

Posted by
Bruck Gábor
>A 84 éves Terézának hasnyálmirigy rákja volt. A 21 éves unoka ült a kórházi ágya mellett és látta, hogy a nagymama már napok óta nem eszik. Nem volt étvágya. Eszébe jutott a nagyi kedvenc étele: amerikai halászlé kenyértálban. Talán ez, gondolta…
Kedd volt, felhívta a helyi Panera pékboltot, amely készít ilyet, de mindig csak pénteken, hétvégére. Az unoka mondta: nem biztos, hogy a nagyi meg tudja várni.
Suzanne, az üzlet vezetője kérte az unokát, hogy jöjjön át az üzletbe. Mire az unoka átért, az ételt elkészítették és szépen becsomagolták. Egy kis doboz kekszet is adtak mellé, és nem fogadtak el pénzt. Suzanne adott egy névjeget és azt mondta, ha a nagymamának szüksége van valamire, csak hívjon.
Este, amikor az unoka hazament, a saját oldalán beszámolt a barátainak, hogy mi történt aznap és ebben megemlítette Suzanne és a személyzet kedvességét. A posztra egy napon belül 730,000 like érkezett. 24 ezren osztották meg. A hozzászólók dicsérték a céget és arra jutottak: a kiválóság valahogy mindig egyszerű.