Pertársaságot kellene alakítani

Posted by
Léderer Izsák Pál
>Megkaptam a buapesti önkormányzat által finanszírozott (számomra ingyenes) Covid-tesztem eredményét: „Az igénylő szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag nincs jelen.”
Sejthetitek, hogy milyen indulatok kavarognak bennem! Hova kívánom Orbánt, Szíjjártót, Pintért, Müllert, az Operatív Törzs valamennyi tagját, az összes úgynevezett szakértőt, aki azt hazudta, hogy a Sinopharm vakcina is jobb a semminél, nyugodtan oltassam be vele magamkat; mit kívánok azoknak, akik elhitették velem és több százezer honfitársammal, hogy védettek vagyunk egy ismeretlen kórokozóval szemben, amely csak Magyarországon több, mint 30 ezer ember halálát okozta eddig, és felmérhetetlen károkat okozott a társadalomban és a gazdaságban!
Sejthetitek, mit gondolok azokról, akiknek bármilyen módon közük van ahhoz, hogy nekem és hasonló helyzetben lévő honfitársaimnak lényegében hamis oltási igazolást adott a magyar maffiaállam!
Rég óra nem hiszem el egyetlen szavát sem Orbán Viktornak és bűntársainak, tisztában vagyok vele, hogy amit mondanak és vazallusaikkal mondatnak, szemen szedett hazugság. Éppen ezért nem dőltem be a járványügyi rendelkezések lazításáról, megszüntetéséről szóló bejelentéseiknek sem, változatlanul fokozott elővigyázatossággal közlekedek és érintkezem másokkal. Vigyázok magamra, és másokra, és reménykedem, hogy nem kaptam/kapom el a vírust. De az biztos, hogy, ha pertársaság alakul az önhibájukon kívül védtelenül maradt, kínai vakcinával oltott emberekből, csatlakozom hozzájuk. Orbán Viktor és bűntársai nem úszhatják meg, hogy alighanem önös érdekből félrevezették a fél országot, olyan oltóaanyagot tukmáltak ránk, amelyről tudhatták, hogy kb. annyit ér, mint a desztillált víz.
Hálás vagyok ugyanakkor Karácsony Gergelynek és a budapesti, valamint a terézvárosi önkormányzatnak, hogy lehetővé tették számomra az ellenanyag-teszt elvégeztetését. Minden egyes lépésükkel bizonyítják, hogy lehet tisztességesen, civilizáltan, európai módon is intézni a köz ügyeit.