Félmondat és egy cikk ismertető

Posted by

jótündér
> A bécsi tudományegyetem újfasiszta hallgatója, bizonyos Kohán Mátyás, rendezett homofób őrjöngést a Mandineren. Kohán, aki a transzgendert és a transzvesztitát nem tudja egymástól megkülönböztetni, és a féldebil Szilvay tézisét korszakalkotó műnek nevezi, pontosan úgy uszított a melegek ellen, mint elődei a zsidók ellen. Ezek amúgy a UK-ből kitiltott Bódi Ábellel reklámozzák magukat.  Nem tudom miért olvasom ezt a szart, nincsenek igazán mentségeim. Emberek, ha a meleg polgártársainkat bántják, minket bántanak!

Miket is írt össze-vissza ez a Kohán Mátyás? Cikk ismertető

A Szilícium-völgy peremén van egy kiváló bencés középiskola. Ezer és millió instás üzenetváltásunk egyike során el találtam kottyintani, hogy keresztény vagyok, tehát melegházasság-ellenes. Mikor legközelebb dolgom volt a lánykollégiumban, hatfős fogadóbizottság várt, akik egymás szavába vágva, üvöltve szedtek le a tíz körmömről, hogy ilyet mégis hogy lehet gondolni. A kollégiumigazgató irodájába vezettek, és vagy másfél órán keresztül vitatkoztunk. hat az egy ellen, irgalmatlan hévvel…akkor tanultam meg, hogy az aktivistahadsereg dzsihádjától nem véd meg sem a keresztény közeg, sem a privátszféra,.. megértjük, hogy a tarkabarka szexuális identitások, a transzneműség és a gender papjai hogyan hazudnak ordas logikai hibákon keresztül a szemünkbe,..És itt jön képbe az a „felvilágosítás”, amihez nevezett NGO-k saját jól felfogott érdekükben körmük szakadtáig ragaszkodnak. Az ugyanis, hogy az én kaliforniai évfolyamtársaim agresszívak voltak, intoleránsak és falkában is csak korlátozottan vitaképesek, bő egy évtized alapos és egyoldalú felvilágosító munkájának volt köszönhető.–ezekből a srácokból LMBTQ-dzsihadisták lettek, és most ott rombolnak a BLM-tüntetéseken az elnyomatás ellen.

Mi ez, ha nem a dzsihád, csókolom? Ők a teljes csomagot akarják elültetni a gyereked fejében, melegházasságostul, nemváltásostul, genderestül, pán-, transz- és interszexualitásostul, no meg a vele járó feneketlen posztmodern ürességgel, kultúrmarxizmussal, életellenességgel együtt. Ez az az ideológiai kontinuum, kiképzési folyamat, amely a világ legsikeresebb országát a szemünk előtt rántja le a mocsokba. . …A pedofiltörvény módosítása a gyermekek körében végzett kútmérgezést tiltja, ennek tilalma pedig a legszentebb közérdek. Jó, hogy most betiltjuk, de már nagyjából tegnap be kellett volna tiltanunk. Ezellen csak az szervez tüntetést, aki maga is kútmérgezésben utazik…Az a gyerek, aki előtt a posztmodernt és a marxizmust még nem sikerült leleplezni, a hosszú időn át sulykolt ideológiától dzsihadistává válik. ..A „felvilágosítók” a filozófia és teológia által még nem védettekből toboroznának hadsereget. Ennek szigorú tilalmáért küzdeni nem a homoszexuálisok elnyomása, hanem kereszténydemokrata kötelesség. Mert különben elveszünk, úgy, ahogy a szabad világ vezető hatalma is darabokra hullik a szemünk előtt… De először a ló, aztán a kocsi. Aki Szilvay Gergely kollégám A genderelmélet kritikája c. korszakos művén nem tudja átrágni magát, nem érett a genderkatyvaszra sem. Először a posztmodernről kell az ifjúságot „felvilágosítani”, az LMBTQ-ügyekről csak utána szabad….Tüntetni, károgni szabad – a jó attól még jó marad. Nem kell Magyarországra aktivistahadsereg – az pedig, hogy legyen, az LMBTQ-lobbin kívül senkinek nem érdeke. Ők viszont annyira akarják, hogy a pedofilokkal kapcsolatban is képesek az utcára menni. Elég ok ez nekünk arra, hogy mi viszont nagyon ne akarjuk.