Engem egy kullancs DNS-éből hoztak létre

Posted by

Szabó Timea
>A balliberális férfiak „alacsonyak”, „gyengék”, „kövérek”, „hisztérikusak” és a „pszichéjük sincs rendben”. Ezek a jelzők abból a cikkből származnak, amit Gazdag István írt a Demokrata nevű kormánypárti lapban idén februárban.
A cikkben Gazdag „kedvenc” főszerkesztője, Bencsik András segítségére siet, aki tavaly decemberben Bayer Zsolt tévéműsorában azt mondta rám, hogy „amilyen ronda, olyan gonosz”. A segítségére siet, és „tudományosan bebizonyítja”, hogy Bencsiknek igaza van.
Nem akartam eddig hozzászólni a kövér-sovány-magas-alacsony vitához, mert annyira pitiáner, amit a kormánypárti politikusok művelnek. Karácsony Gergely bocsánatkérése gyakorlatilag több helyen megjelent, mint maga az interjú. De miután a kormánypárti képviselők Facebook-posztjai még mindig sok helyen felbukkannak, miszerint Karácsony most-aztán-megmutatta-az-igazi-énjét, és „senkit-nem-minősítünk-a-külseje-alapján”, mégis leírom ezt a pár sort.
„…tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói … kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.”
Ez a pontos idézet a fent említett Demokrata-cikkből való (link alább), amelyik, mint látjuk, nem fukarkodik eposzi jelzőkkel illetni a női és a férfi balliberális politikusokat és választóikat: kövérek, kevésbé intelligensek, potyalesők (ha ezt Mészáros Lőrinc olvashatná!).
Kérdezem ennek fényében a kormánypárti képviselőket: akkor most mi is a helyzet? A helyzet az, hogy önök hónapok óta nem egy bocsánatkéréssel tartoznak, hanem több millióval, hiszen itt nemcsak az összes baloldali vagy liberális politikust minősítették a külsejük alapján, hanem azok szavazóit is.
Várjuk a bocsánatkérést, mert ahogy Süli János miniszter írta a Karácsony-interjú után: „Azt gondolom, hogy egy normális világban senki nem engedhetné meg magának, hogy a külseje alapján nyilvánosan minősítsen másokat.”
Én személyesen is várom december óta Bencsik András, a Békemenet főszervezőjének, a 2016-os Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetettjének bocsánatkérését. És várom ezzel együtt a fideszes megmondóemberek, köztük Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János vagy Tállai András sűrű elnézéseit is, de valahogy nem jönnek ezek.
Ahogy nem jött tavaly április után sem egyetlen bocsánatkérés sem, amikor a Magyar Nemzetben a Zummer Fülöp álnéven író Szikszai Péter azt írta rólam, hogy egy kullancs DNS-éből hoztak létre, és a háttérhatalom biológiai fegyvere vagyok. A személyiségi jogi pert első fokon megnyertem Szikszaival szemben, az ellene lefolytatott büntetőügy még folyamatban van. Tehát a bíróság már kimondta: így nem beszélünk egy másik emberről, ez színtiszta náci beszéd. Ezt kimondani csak a Fidesz és a kormánypárti propagandisták nem hajlandóak. Sőt, nemhogy nem hajlandók, Szikszait azóta jutalomból kinevezték a Mediaworks Hírcentrum igazgatójának is.
Egyszóval szerintem nagyon gyorsan fejezzék be ezt a hiteltelen hadjáratot, mert ebből nem tudnak jól kijönni. Olyannyira nem, hogy még a saját szavazóik sem hisznek maguknak, máskülönben a fideszes Font Sándor Karácsonyt kritizáló posztja alatt sikerült volna nem 1800 röhögős emojit és ehhez képest 700 lájkot begyűjtenie. De ilyen az kedves fideszesek, amikor az embert rajtakapják saját hazugságain, és kinevetik.