Egyszemélyes ménes

Posted by

Szűcs R. Gábor

>Hungaroführer beszéde a Párt kongresszusán. Újraválasztották. Nem cserélünk menetből lovat. Vajon kire gondolt? Száját nyalogatja megint. Jó karban van, mondja. Kinek a karjában? Soros a főmacher.

Zsidózgatunk? Ez jiddis, és elvileg lehet pozitív jelentése is. ttps://www.merriam- webster.com/dictionary/macher Hogy is van azzal a zéró toleranciával? Muszáj volt ezt a jiddis szót használni? No lám, lehull az álarc. Szóval Soros zsidó, De mi nem csak ezért nem szeretjük. Nem akarunk „adósrabszolga” lenni. Naná! A kínaiak persze kivétel… Nekik örömmel. „Behajtjuk az EU-ból a pénzt. Persze. ha nem megy, kilakoltatjuk őtet. Schadlra még szükség lehet.

Ellenállunk. Legalább tízezer ohmmal. Az EU szétcsúszik. Mi meg olajozzuk. Saját EU-t akarunk. Dunántúl Alföld, Szabadka, Zombor, Újvidék. Az állam itt nem gondoskodó. Csak az árstop, a 13. havi nyugdíj, az adómentesség, a CSOK. Esküszöm, egy szocdem kormány nem ad ennyi pénzt. Munkalapú egy frászt. Az a Mussolini volt. Fel is lógatták.

Valaki szólhatna neki, hogy a technológia szót nem „teknológiának” ejtik. Ez olyan Kádár-féle tud-juk, meg „lát-juk”. De nagyon zöld akar lenni! A Mátrai Hőerőmű meg füstöljön, ha akar. Hajrá akkugyárak. Tényleg. Név szerint. Itt a Kelet és a Nyugat találkozik. Csak a Nyugat valahogy nem jött el. Ők a nindzsa-kormány. Ja. Mint a teknősök. Egyszer, nagyon régen volt egy teknősünk. Szegény, míg nem voltunk otthon, kimászott az akváriumból és elpusztult. A saját útját járta.

PS.: Lázár, Csák és Pintér nem kapott dicséretet. Ja, és Szalay-Bobro – szóval ő sem

Címkép: O.V. nindzsa