Sorskérdések

Posted by

Fábián András

>Nagy szolgálatot tett a magyar újfasiszta párt kebelcsodája – nevezzük nevén: Dúró Dóra – Orbán Viktornak és a Fidesz nevű rég fasiszta pártnak. Ne tessék azt mondani, hogy a Fidesz nem fasiszta párt!
Minden mozdulata, gesztusa, minden terve és akciója ennek leplezésére irányul, ám ez a szándék – mármint a fasiszta jelleg elleplezése – egyre meddőbb, egyre kilátástalanabb. Tudjuk és emlékszünk rá, hogy Hitler is akkor került hatalomra, amikor a német nagytőkének szüksége volt a diktatúrára. Mégpedig azért, hogy egyrészt totálisan uralja a gazdaságot, másrészt az egyre divatosabb baloldali eszméket gyökerükben irtsák ki, még mielőtt túlságosan elterjedne a társadalom többségét alkotó szegényebb néprétegek és a politikailag mindig is szélkakas polgárság soraiban. Ezt nem engedhették. Veszélyes volt a felfutóban lévő fegyvergyártásra, az eltökélt piacszerzésre, a hadseregre, amelyet el kellett látni drága pénzen. Vagyis a profitra. Kikiáltották tehát a “nemzeti szocializmust”, ami magyarra fordítva manapság “a nemzeti együttműködés rendszere”.
Persze, már hallom az okos megjegyzéseket, hogy amikor a NER megszületett még nem is volt nagytőke Magyarországon. Lett, mert eleve tervezve volt. 2002-ben, a kampány során be lett jelentve, hogy lesz. Csak akkor megbuktak a választásokon. Pedig már a kijelölt emberek is megvoltak arra, hogy kiből lesz nagytőkés. De hagyjuk meg ezt az oldalt a történészeknek,
mert már így is meg fognak búbolni, hogy primitív vulgárpopulistamaterialista alapon magyarázom az izét. Lássuk inkább, hogy mi is ennek a Dúró Dóra nevű illetőnek a hősi tette?! Arthur Jay Finkelstein óta tudjuk, hogy annak a kormánynak, amely nem óhajt beleszólást a saját dolgaiba (vegyük észre: a kormány ügyei NEM közügyek, kizárólag a miniszterelnök magánügyei!), ellenségképre van szüksége.
Fejből soroljuk már a mi legfőbb ellenségeinket: Soros, Gyurcsány Brüsszel, az USA demokrata kormánya, és mindenki, aki Orbán és a Fidesz ellen van. Akkor lett a nagy baj, amikor az idegileg mára már meglehetősen szétesett magyar miniszterelnök kényszeresen elutazott Kínába (magától, vagy odarendelték, egyszer majd ez is kiderül), ahol egy népirtásban (ujgurok) súlyos felelősséget hordozó kínai kormány által összehívott konferencián leült tárgyalni a háborús bűnök és ugyancsak népirtás (ukránok) miatt körözött orosz államfővel V. V. Putyinnal. Persze, hogy kitört a felháborodás. Washington és Brüsszel, továbbá a világ boldogabb országai mind felháborodásuknak adtak hangot. Bár a magyarokat ez a dolog nem nagyon érdekelte, ám a kormánynak jó oka van, hogy ne is érdekelje. Gondoljunk csak a gáz mesterségesen magasan tartott árára, és a megmagyarázhatatlan magyar külpolitikára Ukrajna kapcsán, vagy éppen a mi nagy és szerető türk barátainkra. Meg még sok-sok mindenre. Leginkább Orbán barátai és üzletfelei szerepére az ország totális eladósításában, amely lényegében csődbe juttatta az országot. Erről el kell terelni a figyelmet.
Dúró Dóra megtette ebben az ügyben, amit lehetett, a kormányzati Miskakancsó, Csák János gyors támogatása mellett. Napok óta senkit semmi más nem érdekel, mint a jobb napokat látott Nemzeti Múzeum körül kirobbantott botrány és annak “áldozata” (a sakk ezt parasztáldozatnak nevezi), L. Simon László, az emberi végtermékek avatott ismerője és megéneklője. Mindezt annak apropóján, hogy néhány meleg férfi női ruhában szerepelt pár fotón. Ha nincs rajtuk női ruha, szemfesték, meg tupír, senki nem tudott volna arról, hogy itt bizony kérem melegek
vannak. Megjegyzem a nagy szilveszteri bulik hagyományos, ám már felettébb elcsépelt és leginkább unalmas fénypontja, amikor a társaság néhány vicces férfitagja tornatutyit és tütüt húz magára, aztán eltáncolják a hattyúk tavát. Hát, mit mondjak! Mindenki dől a kacagástól. Kivéve talán a nyársat nyelt Dúró Dórát. Ő szerintem futva hagyná el a helyszínt, nehogy megrontsák érett erkölcseit a pajzán férfiak.
És akkor még nem is beszéltünk a hajdan női ruhában pompázó, később közel 800 000 magyar ember erőszakos haláláért felelős Vitéz Nagybányai Horthy Miklós őkegyelmességéről, akinek a büsztje ma a parlamenti alelnök asszony irodáját díszíti. Nem mellesleg a prűd hölgyről nekem egykori biológia tanárnőm, a szeretett és dundi Adél néni (nevek megváltoztatva!) jut eszembe. Amikor 16 (!) évesen akart nemileg felvilágosítani minket pironkodva mondta: “Tudják kérem, nekünk három gyerekünk van, de engem még a férjem soha nem látott meztelenül!” Az utolsó padban ülő Zsuzsi barátnőnk nyakát nyújtogatva szemlélte meg az elébe táruló látványt, majd pikírten megjegyezte: “Semmit nem vesztett, tanárnő!” Kitört az általános jókedv… Adél néni sírva rohant Sipos igazgató úrhoz, hogy bepanaszoljon minket, büdös, erkölcstelen kölköket. Az igazgató úr meg alig visszafojtott röhögéssel konstatálva az
eseményeket felszólította az osztályt, hogy viselkedjék, majd futva távozott. Még fél óra múlva is
kihallatszott az irodájából, hogy időnként fel-felröhög. Az előbb amúgy azt találtam írni, hogy a homofób Novákné Dúró Dóra prűd. Feltétlenül pontosítanom kell a dolgot. Az interneten ugyanis számtalan aktfotó látható róla fürdőkádban sörözve, kocsmapultnál pucéran iddogálva (szeméremdomb kitakarva!) stb. Pontosabban csak volt, mert – gondolom az érintett követelésére – két napja ezeket a képeket a neten kitakarták és csak személyi igazolvány bemutatása mellett (?) tekinthetőek meg. Maradtak azonban a közszereplő sokat sejtető dús dekoltázsai. De ez ma már senkit nem érdekel, pláne nem háborítja fel az elvtársakat. Az ifjúság bohóságának számlájára írják a pucérkodó botlást. Meg, ugye, ez azért mégiscsak tiszta nemiség, nem úgy mint a homoszexualitás. Dórika és a párt (a Mitanyánk, vagy hogy hívják) majd megkapja a neki járó jutalmat. A Párt nagy győzelméről beszélhettünk akkor is, amikor a politikus asszony könyvzúzását követően a könyvek befóliázása került előbb napirendre, majd végrehajtásra.
Sorskérdések ezek, kérem! Az a legfontosabb, hogy az államcsőd felé hajózó Magyarországról senki ne beszéljen. Orbán Viktor és a Fidesz felelősségét az ország tönkretételében senki ne firtassa! A miniszterelnök teljhatalma, a rendeleti kormányzás jogszerűsége, vagy az éveken átívelő rendkívüli
jogrend megalapozottsága pedig fel se vetődjék! A kialakulóban és növekedésben lévő magyar nagytőke további felturbózása politikai “nyugalmat és stabilitást” igényel. Ésatöbbi. Foglalkozzék csak a csökött agyú tömeg a Fülöp-szigetek női ruhában puccoskodó nyuggereivel, meg azzal, hogy jogos volt-e a mindenhez is értő múzeumigazgató kirúgatása. Ezek ma a nemzet nagy kérdései, néptársak!

A fiatal Horthy női ruhában  egy tengerészeti bálon