Egy kis segítség Zsoltinak

Posted by

Batka Zoltán

>Nem is tudom, hogy megijednem kéne-e, hogy Bayer a műsorában engem “helyes fiúnak” nevez. Bár egy kicsit hülyéz is, de nem akar pl. kivégezni, kerékbetörni stb.
Szinte már szeret.
Sajnos visszakérdezni már elfelejtett Németh Szilárd úrtól, aki most is borzalmas szakmai butaságokat beszél, ráadásul nemzetbiztonsági, honvédelmi szervezetben elvileg magas politikai beosztást betöltő figuraként.
Na szóval kicsit segítek Zsoltnak, hogy újságíróként miket kellett volna visszakérdeznie.
1.) A képviselő úr miért állítja, hogy a migráció és az iszlám terrorizmus között egyenes az összefüggés? Magyarországra is tízezrével érkeztek arab országokból, itt mégsem alakult itt ki iszlám terrorizmus. Nyugaton pedig az elkövetők szinte minden esetben nem migránsok, hanem másod- harmadgenerációs bevándorlók, vagy éppen őslakosok, az iszlamisták igen jelentős része hófehér bőrű, keresztény származású fiatal.
2.) Egyáltalán miért csak az iszlamizmus kapcsán emlegeti a “terrort”? Hiszen legalább akkora probléma a szélsőjobb terrorizmusa (Breivik pl.) ahol a szereplők szinte minden esetben bennszülött, felső középosztálybeli alakok.
3.) Miért állítja a képviselő úr, hogy a nyugati szolgálatok “tétlenül nézik” a terrorizmust? (Szilárd alighanem átaludta a nemzetbiztonsági bizottságok zárt üléseit), szerencsére rengeteg komoly merényletet tudnak időben felderíteni, megakadályozni. Speciel nem a nyugati szolgálatok jelezték kis hazánknak is, hogy anno a párizsi merénylő Salah Abdeslam áthaladt Magyarországon az itteni szolgálatok orra előtt?
4.) Ha tényként közli, hogy a nyugati szolgálatok íratnak cikket ezzel a Batkával, akkor hogy lehet, hogy a szolgálatok ezt a firkászt beengedik nemzetbiztonsági bizottsághoz, kormányinfóra? Hiszen magával is beszélgetett a nemzetbiztonsági bizottságban! Akkor ez most hogy van? (Szilárd meg válaszolhatna úgy is, hogy kedves Zsolt, az hogy is volt, hogy izraeli magántitkosszolgálati lehallgatási anyagok landoltak az asztalodon 2018-ban?)
5.) Az a képviselő úr mikor, hol, mikor hallotta, hogy bármilyen felelős döntéshozó a 450 milliós EU népességét le akarná cserélni?
6.) Európa eleve nem kevert népességű? Multikulti. És kis hazánk?
7.) A képviselő úr most arra utalt, hogy a szerb határ embercsempészeit ugyanaz a titkos erő mozgatja, ami a Soros-civileket. Most akkor a NIK tájékoztatója hazudott, nem a talibán irányítja az afgán embercsempészeket, hanem valaki más?
8.) A szerb határon történt lövöldözések nem szervezett bűnözési leszámolások? Azt terrorizmusnak nevezni nem rettentő szakmaiatlanság? Vagy akkor Portik Tamás idejében “magyar terror” zajlott Magyarországon?
9.) Ha Magyarország a schengeni határon végzi a feladatait, akkor miért állítja vissza Szlovákia, Szlovénia, Ausztria a határellenőrzést? Hiszen kedves képviselő úr, még a NIK jelentése leszögezi, de még a police.hu napi jelentéseiből is jólátható, hogy a menekültek úgy mennek át a magyar kerítésen (280 milliárdba került amúgy) mint fos a libán.
Nagy szívesen Zsolt, kollegiális, szakmai üdvözlettel: BZ