Orbán megvezeti saját választóit és  a teljes magyar társadalmat

Posted by

>Az oldal az Európai Tanács következtetéseit ismerteti, erős politikai véleményével, mely a fertőzött magyar politikai elitet veszi górcső alá:

„A mellékelt oldalakon az Európai Tanács következtetéseit olvashatják, amelyeket egyhangúlag fogadtak el, tehát, Orbán Viktor, a magyar maffiaállam Keresztapjának jóváhagyásával is.

Ez a dokumentum is bizonyítja, hogy Orbán más arcát mutatja külföldön és másik arcát mutatja otthon. Ha az ukrán szabadságharc szempontjából nézem, akkor hozzáteszem: szerencsére.

Mi következik mindebből?

Egészen konkrétan az, hogy Orbán megvezeti saját választóit, és hazudik nemcsak nekik, de a teljes magyar társadalomnak. A rosszabb pedig itt már csak az, hogy ezt a hazugságáradatot gyűlölet terjesztésével és az orosz propaganda terjesztésével teszi.

De a legmegdöbbentőbb mégis az, hogy a magyar választópolgárok milliói el is hiszik ezeket a nyilvánvaló és átlátszó hazugságokat, akik pedig átlátják, cinikus módon kussolnak, és feltétlen lojalitásáról biztosítják a magyar maffiaállam Keresztapját, harminc ezüstért.

Magyarország akkor lesz újra jobb hely, ha a magyar politikai elit megtanul igazat mondani és tisztességesen politizálni. Egészen addig, az új, demokratikus rendszerváltásban gondolkodó magyar állampolgárok számára ez a mai rezsim és teljes politikai elitje, illegitim, és az egyetlen tisztességes hozzáállás a totális bojkott.”

Címkép: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az új, Győr és Pápa között megépült, kétszer két sávos, 36 kilométer hosszú 83-as út avatóünnepségén Pápa közelében 2023. október 14-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd