Orbánszerű ellenszél

Posted by

Sz.Ny.
Reszkess Brüsszel! A magyarok csodafegyvere újra lecsap! Most majd megint emlegethetik a magyarok istenit. Gyanítom, már a hírre is vadul elkezdett reszketni minden brüsszeli láb.
Nem lehet vitás, megint kinéz Brüsszelnek egy méretes tasli, a legújabb nemzeti konzultáció minimum térdre kényszeríti. Ha egyszer az agymosott trottyos horda elkezd ikszelni, mindenkinek menekülni kell! Márpedig a hívó szóra még az erdélyi halottak is feltámadnak. A hírhedt 2/3-ad már feni a tollát Brüsszel ellen.

A hadiállapotos vidéki legény megkezdte a harcot, még nem is lehet látni a kordonok, meg az alacsony sámli miatt, de kedvenc rádiójában már javában ütlegeli Brüsszelt migrációs politikája, az ukránok támogatása és a hibás gazdaságpolitikai döntések miatt.
Van is jogalapja bőven, hiszen például a mi migrációs politikánk is sokkal jobb! A szoknyás golyóstoll szerint már legalább 2 millió ukránt befogadtunk.
Drága nyulacskáim, én tudtam, sőt éreztem is, hogy már túl sokan vagyunk az országban, annak ellenére, hogy a trottyos vidéki gazember már több, mint egymillió honfitársunkat elüldözte az országból, annak ellenére, hogy folyamatosan fogyunk, mert nálunk működik a családvédelem.
Ezen kívül is özönlenek hozzánk a filippínók, ázsiai, vietnami, mongol gazdasági migránsok, csak vendégmunkásoknak nevezik őket.
A mi gazdaságpolitikánk a legsikeresebb az EU-ban, majd bele gebedünk.
A trottyos folyton azt hazudozza, hogy orkánszerű ellenszélben kell harcolnia Brüsszelben, ami, ha jól belegondolok még igaz is, hiszen folyamatosan azon vannak, hogy ő és bandája ne tudjon lopni, hogy ne tudjon diktatúrát építeni.
Ezek a brüsszeli bürokraták olyan képtelen javaslatokkal bombáznak bennünket, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, ne szedjük el a bankoktól az extraprofitadóval a jövedelmük egy részét. A kamatstopot – ami védi a családokat – szüntessük meg, pedig jól látható, érezzük saját bőrünkön, ezek tettek gazdaggá bennünket.
Mindezek tudatában érdekes, sőt érthetetlen, hogy lehetnek még életben a szakadék széle felé masírozó kapitalisták, hogy élhetnek sokkal jobban, mint mi, holott még nem is hallottak a fenti magyar gazdasági csodákról, nem akarják megvédeni még a családokat se.
Ezzel szemben Brüsszelnek meg orbánszerű ellenszélben kell dolgoznia, mert amilyen intézkedést csak lehet megvétóz a mi diktátor nyalogatónk. Persze erről Brüsszel tehet leginkább! Milyen rendszer az, amelyiket egy icipici tolvaj diktátorka könnyedén meg tud bénítani?
Na de térjünk vissza a győzedelmes nemzeti konzultációra. A trottyos helyében nem teketóriáznék, csak egy kérdést tennék fel, és három „igen” válaszlehetőséget hagynék. Így elmondhatnák Brüsszelnek, hogy minden kérdésre három igenlő válasz érkezett a néptől.
Ezen kívül is több előnye lenne ennek a fajta konzultációnak, ugyanis az is ki tudná tölteni, aki nem tud olvasni, esetleg nem tud magyarul! Nem kéne előre megadni a helyes megoldást sem, hogy hova kell karcolni az X-et. A kiértékelés is sokkal egyszerűbb volna, elég lenne csak a beérkező szavazatok számát megszorozni hárommal, máris megvolna a birkaszőr fényességű támogatottság!
Ezek után nézzük, hogy is kellene kinéznie a mindent elsöprő nemzeti konzultációnak.
Hát így:

 NEMZETI KONZULTÁCIÓ

a magyarság fennmaradásáról, legyen, vagy ne legyen Trump-os baseball sapka a fejemen

Szürke nyúl blog