A vallási fundamentalizmus, az a sunyi, nyomakodó baktérium

Posted by

Batka Zoltán

>Magyarországon keresztényüldözés van: keresztény fundamentalista gyökerek üldöznek mindenki mást. Lófasz sem szavaz rájuk, a magyarok legateistábbak Európában (hála Istennek), ennek ellenére ezek a kereszténytálibok zavaros vallási izékre hivatkozva lépten-nyomon beleugatnak mások életébe, bugyit meg hálószobát kukkolnak, méhekben turkálnak, simán elpusztítanak bármit, hogy a képmutatásuknak meg bálványimádásuknak helyet szorítsanak.

Most éppen a Nagy-Szénás kerül sorra: a világritkaság pilisi len egyetlen (!) élőhelye. Értsd: ha ott kipusztul, akkor vége, eltűnik a faj. Naná, hogy kell oda egy kurva nagy  kereszt, hogy aki arra jár és a természet szépségét akarja látni, az tartsa csak észben, hogy a föld lapos és ötezer éve teremtette Isten unalmában, hogy legyen hely a stadionoknak, amúgy meg az evolúció egy libsi kamu. Meg hogy egy kifejezetten kegyetlen, szadista kivégzőeszközről, mint a feszület, mindenkinek a krisztusi szeretet jusson eszébe.

Évekkel ezelőtt valami gyökér engedély nélkül már felállított oda is egy keresztet. Szerencsére idén nyáron leégették. Nyilván nem helyes az ilyen vandalizmus, de nem ők kezdték az ilyen nyomakodó sunyi szemétséget. A Nemzeti Park (helyesen!) nem akarja megengedni, hogy a szigorúan védett területet újra munkagépek tarolják. Például mert feszületből idehaza van annyi, mint a rohadalom. A pilisi lennek viszont ez az egyetlen élőhelye a világon. Erre jön Menczer vitéz azzal a zsibbasztó szöveggel, hogy a környezetvédők keresztényüldözők.

Menczer akciója nem egy elszigetelt baromság. A vallási fundamentalizmus az a sunyi, nyomakodó baktérium, amely a fidesz gazdaállaton élősködve próbálja megfertőzni a még egészséges agyakat. Ezek azok, akik eltüntették volna a Magyar Természettudományi Múzeumot Budapestről, ezek azok, akik kitiltanak gyerekeket múzeumokból, akik betiltanak tudományágakat, tortúrának vetnek alá terhességmegszakítást kérő nőket, hazugságra kényszerítenek tíz- és százezreket szexuális irányultságuk miatt, és mindezt azért, hogy valami pár ezer éves, sivatagi környezetben keletkezett írásokra hivatkozva minél több hatalomhoz és pénzhez jussanak.
Ha lenne az ellenzéknek töke hozzá, akkor azzal kampányolna, hogy nyirbálják meg az egyházak állami támogatását. Annál is inkább, mivel a jelek szerint ha pénzhez jutnak, akkor egyből azoknak falaznak, akik a kereszténységre hivatkozva ráuszulnak a nemzetre.

Új Hét