„Bojkott minden zsidó eredetű dolog ellen”

Posted by

 

>2010/2011 körül e-mailben kezdett keringeni egy cikk „Bojkott minden ellen, ami a zsidóktól származik” címmel. Most újra előkerült, a gépi fordítású változat néhány hibáját javítottuk. Az adatai nyilván az akkori állapotot tükrözik…

>Nem sokkal ezelőtt Irán legfelsőbb vezetője, Ali Khamenei nagy ajatollah sürgette a muszlim világot, hogy bojkottáljanak mindent és mindent, ami a zsidó néptől származik.

>Válaszul Meyer M. Treinkman gyógyszerész szívjóságból felajánlotta, hogy segít nekik bojkottjukban az alábbiak szerint:
gy szifiliszben szenvedő muszlimot sem szabad meggyógyítania Salvarsannal, akit egy zsidó, Dr. Ehrlich fedezett fel, ne is próbálja kideríteni, hogy szifiliszben szenved-e, mert a Wasserman-teszt egy zsidó felfedezése. Ha egy muszlim arra gyanakszik, hogy gonorrhoeája van, ne kérjen diagnózist, mert egy Neissner nevű zsidó módszerét fogja használni.

>Egy szívbetegségben szenvedő muszlim nem használhatja a Digitalist, egy zsidó, Ludwig Traube felfedezését.

n>Ha fogfájástól szenved, nem használhatja a Novocaint, a zsidók, Widal és Weil felfedezését.

>Ha egy muszlim cukorbeteg, nem használhat inzulint, amely egy zsidó, Minkowsky kutatásának eredménye. Ha valakinek fáj a feje, kerülnie kell Pyramidont és Antypyrint, a zsidó Spiró és Ellege miatt.

A görcsrohamokkal küzdő muszlimoknak el kell viselniük őket, mert egy zsidó, Oscar Leibreich javasolta a klórhidrát használatát.

Az araboknak is hasonlóképpen kell cselekedniük pszichés betegségeikkel, mert Freud, a pszichoanalízis atyja zsidó volt
“>Ha egy muszlim gyermek diftériát kap, tartózkodnia kell a Schick-reakciótól, amelyet a zsidó, Bella Schick talált ki.

“>A muszlimoknak készen kell állniuk arra, hogy nagy számban meghaljanak, és nem engedhetik meg a fül- és agykárosodás kezelését, ami a zsidó Nobel-díjas, Robert Baram munkája.

Továbbra is halniuk kell, vagy megnyomorítva maradniuk a csecsemőkori bénulásban, mert a gyermekbénulás elleni vakcina felfedezője egy zsidó, Jonas Salk. A muszlimoknak meg kell tagadniuk a Streptomycin használatát, és továbbra is tuberkulózisban kell meghalniuk, mert egy zsidó, Zalman Waxman találta fel a csodaszert e gyilkos betegség ellen. A muszlim orvosoknak el kell vetniük Judas Sehn Benedict bőrgyógyász vagy a tüdőgyógyász, Frawnkel és sok más világhírű zsidó tudós és orvosszakértő felfedezését és fejlesztését. Röviden: a jó és lojális muszlimoknak megfelelően és megfelelő módon továbbra is szifilisztől, gonorrhoeától, szívbetegségtől, fejfájástól, tífusztól, cukorbetegségtől, mentális zavaroktól, gyermekbénulásos görcsöktől és tuberkulózistól kell szenvedniük, és büszkének kell lenniük arra, hogy engedelmeskedjenek az iszlám bojkottnak.”

>Ja, és mellesleg ne hívj orvost a mobilodon, mert a mobiltelefont Izraelben találta fel egy zsidó mérnök.

;”>Közben megkérdezem, milyen egészségügyi hozzájárulást tettek a muszlimok a világ számára?
“>A globális iszlám lakosság körülbelül 1 200 000 000; vagyis EGYMILLIÁRD KÉTSZÁZMILLIÓ, vagyis a világ népességének 20%-a.

Nobel-díjat kaptak a következők (Itt az eredeti írás felsorol hét nevet – A szerk.)

“>A globális zsidó lakosság körülbelül 14 000 000; ez TIZENEGYMILLIÓ, vagyis a világ népességének körülbelül 0,02%-a.

>Nobel-díjat kaptak a következők (Itt az eredeti írás felsorol 129 nevet – A szerk.) irodalom 10;
béke 8; fizika: 26 köztük Hevesy György, Gábor Dénes; közgazdaságtan 13; orvostudomány: 44, köztük Bárány Róbert (A lista az írás keletkezésekor gyűjtött adatokat sorolja fel. – A szerk.)

“>A zsidók NEM reklámoznak katonai kiképzőtáborokban agymosott gyerekeket, akiknek megtanították, hogyan robbantsák fel magukat és okozzák zsidók és más nem iszlám hitűek halálát.

>A zsidók nem térítenek el repülőgépeket, nem ölnek meg sportolókat az olimpián, és nem robbantják fel magukat német éttermekben.

“>NINCS egyetlen zsidó, aki lerombolt volna egy templomot.

“>NINCS egyetlen zsidó sem, aki emberek megölésével tiltakozna. A zsidók nem kereskednek rabszolgákkal, nincsenek vezetőik, akik vérbosszúra (dzsihádra) szólítanak fel minden hitetlen ellen.

“>Talán a világ muszlimjainak fontolóra kellene venniük, hogy többet fektessenek be a normális oktatásba, és kevesebbet abba, hogy a zsidókat hibáztassák minden problémájukért.

>A muszlimoknak fel kellene tenniük a kérdést: „Mit tehetnék az emberiségért?”, mielőtt azt követelik, hogy az emberiség tisztelje őket.

>Függetlenül attól, hogy milyen érzései vannak az Izrael és a palesztinok és az arab szomszédok közötti válsággal kapcsolatban, még ha úgy gondolja is, hogy Izrael részéről nagyobb a vétkesség, a következő két mondat valóban mindent elmond:

Ha az arabok ma letennék a fegyvereiket, nem lenne több erőszak. Ha ma a zsidók leteszik a fegyvereiket, nem lenne többé Izrael.”

Címkép: Maimonidész, zsidó orvos