Migránsok és bűnözők

Posted by
Béndek Péter
>Svédországban tényleg kritikus a helyzet a kontrollálatlan bevándorlásnak köszönhetően, többnyire bevándorló eredetű bűnöző bandák robbantgatnak és gyilkolnak Stockholmban, Uppsalában, Malmöben. A most záruló hónap a bûnügyi statisztikák szerint a legrosszabb az ország történetében. A miniszterelnök a katonaság bevetésében gondolkodik. Ugyanekkor a németországi klánbûnözés, valamint a bajor-osztrák, a német-lengyel és a német-cseh határ őrzése is folyamatos gondot jelent a helyi hatóságok számára (különösen, ahogy Orbánék átengedik az embercsempészek vezette migránscsoportokat Ausztria és Szlovákia felé), Olaszország helyzete ismert.
Na, hát nem minden illeszthető be a szívszorító utat bejáró, végre nyugalmat és becsületes megélhetést kereső menekültek és a gőgös nyugati elzárkózás keretei közé.
A Kreml koordinációjában ügyködô Orbán meg fegyverként használja a dolgot 2015 óta, mint minden gondolkodó ember tudja — csak hát ezt el kéne választani a migráció kiváltotta tényektől, ami Orbán hazai ellenfeleinek nehezen megy.