Ezek beszélnek a nemzeti szuverenitás tiszteletben tartásáról

Posted by

Vásárhelyi Mária
>Kocsis Máté fidesz frakcióvezető szerint az nem fair és sérti az egyes nemzetek szuverenitását, hogy “álcivil szervezeteket” és az “ellenzéket támogató médiumokat” külföldről támogatnak hatalmas pénzösszegekkel és ezzel külföldről befolyásolják a választások végeredményét.
Tudjuk kik, az „imprilistaügynökök”, a CIA meg „deuxiemebureau”. Ezt hívták úgy a pártállami rendszer idején, hogy a „fellazítás politikája”.
Most a mai állampárt egy olyan törvényt készül elfogadni, amelyben bűncselekménynek fog számítani, ha civil szervezetek, médiumok külföldről kapnak anyagi támogatást. Ezt az új törvényt egy olyan párt fogja előterjeszteni és elfogadni, amely ha bárhol a világon megorrontja a politikai sz@rkeverés lehetőségét, azonnal rácuppan, mint tehénsz@rra a legyek. Hogy csak néhányat említsek; jelentős pénzügyi támogatásban részesítették a francia szélsőjobboldali elnökjelölt Marine Le Pen kampányát, alaposan bevásárolták magukat a szlovén médiába, hogy támogassák a hozzájuk hasonlóan korrupt J. Jansa kampányát, komoly pénzeket juttatnak a nacionalista boszniai szerb elnöknek, Milorad Dodiknak, hogy szítsák a feszültséget a Balkánon, kicsempészték és menedékjogot nyújtottak a jogerősen elítélt, volt macedón elnöknek Gruevszkinek, ezek a befolyásolási kísérletek egyébként nyilvánvalóan Putyin érdekeit szolgálják. Rendszeresen, aktívan beavatkoznak a környező országok választási kampányaiba, most éppen a szlovák határra szállítanak szervezetten menekülteket, hogy így támogassák a magyargyűlölő Fico kampányát. Nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl élő kisebbségi közösségekben is elsorvasztották a magyar nyelvű független médiát és kultúrát, miközben hatalmas pénzeket nyomnak a fideszpropagandát közvetítő médiumokba. és mindezt természetesen a mi pénzünkből! Még abba is megpróbálnak belepofázni, hogy mit, hogyan tanítsanak a svéd iskolákban. (Érdekes, az nagyon is érdekli a miniszterelnököt, hogy Svédországban mit tanulnak a gyerekek az iskolában Magyarországról, az viszont abszolúte nem, hogy mit tanulnak a tizenötször nagyobb Oroszországban.) És ezek beszélnek a nemzeti szuverenitás tiszteletben tartásáról. Az egész hivatalos magyar külpolitika nem szól másról, mint a nemzetközi sz@rkeverésről és feszültségkeltésről és más nemzetek szuverenitásának semmibevételéről.