A Spectrum fia

Posted by

Sándor Kerekes

>Kedves Újnépszabadság!
>Abból az alkalomból írok Önöknek, hogy két héte megjelent a világhálón a Hungarian Perspective. Ez a blog a Hungarian Spectrum utóda kíván lenni, megjelenésében, szellemében és főleg minőségében azt kívánja folytatni. Miután tudom, hogy a Spectrum cikkeit Önök gyakran közölték, talán érdekelni fogja Önöket a Perspective is.

MAGYAR PERSPEKTÍVA: EGY ÚJ BLOG A BLOKKBAN
Mottó: “A bloggerek csak különbözőképpen értelmezték a világot, a lényeg az, hogy megváltoztassuk.”

Balogh S. Éva 2021 végén bekövetkezett halálával sajnálatos módon véget értek blogjának, a Hungarian Spectrumnak gazdag évei. Fájdalmas űrt hagyott maga után az olvasók számára, akik számítottak felbecsülhetetlen értékű kommentárjaira és éles megfigyeléseire. Néhány olvasója azzal a kihívást jelentő ötlettel állt elő, hogy újrateremtsék a Blogot vagy a Honlapot, angol nyelven, közérdekű magyar  témákkal foglalkozva. Úgy döntöttünk, hogy válaszolunk erre az érdeklődésre, és ennek érdekében elindítunk egy Blogot: a Hungarian Perspective (HP)-t.

Jelenleg folyamatban van a hozzászólók toborzása. Néhányan lehetnek hivatásos újságírók, hozzáértő szaktekintélyek, míg mások – talán a legtöbben – egyszerű athéni mesteremberek (alap hangzás) és nők (mint fuvolák) lesznek, akik úgy gondolják, hogy készen állnak egy-két számot előadni a kommentelés színpadán.

Címkép: Balogh S. Éva