Orbán hadat üzent Magyarországnak

Posted by
Rezeda
>Van annak valami diszkrét bája, ahogyan a Fidesz-frakció elbarikádozza magát, frissen telepített térfigyelőkkel, kutyás rendőrökkel, TEK-kel és a kismalac kunkori farkával védekezik a bátor százharmincvalamennyi.
De ehhez szokva vagyunk.
És ahhoz is, hogy az ilyen események közpénzből felújított szállodában zajlanak, ahol a bátorak szintén közpénzből pár tízmilliót elköltenek. De mindez mellékszál. Mint ahogyan az is, hogy milyen módon osztogatták maguknak a százmilliárdokat törvényt hozva rá, hogy ne legyen törvénytelen.
Minden érdektelenné válik, amíg ezeket a bajokat vagyonelkobzással nem lehet orvosolni, odáig azonban nehéz út vezet, vagy pedig semmilyen, ha Orbán szája íze szerint alakulnak a dolgok. Márpedig nagy valószínűséggel Orbán Viktor megőrült, és senki ne mondja most már, hogy ez csak taktika és terelés, mert ott, az esztergomi, hermetikusan lezárt tébolydában olyan előadást rittyentett, amellyel háborút hirdetett nemcsak a világ, hanem immár Magyarország Fideszen kívüli része ellen is.
Minden és mindenki ellen –kivétel nélkül.
Ilyképp mindez egyenes folytatása volt Kövér minapi delirálásának, hogy ők volnának az ország jobbik része. Mielőtt előadnánk Orbán iszonytató gondolatait, úgy csendben megkérdeznénk azért a bátorakat, a frakciót, a képviselőket egyesével, hogy ők is úgy gondolják-e, mint Orbán, vagy van azért némi önálló képük a világról, s ha netán volna ilyen, akkor annak miért nem adnak hangot. Egyáltalán meddig kísérik útján a diktátorságba beleőrülő vezérüket, s ha a végtelenségig, akkor van-e lelkiismeretük, vagy gondolnak-e a saját gyerekükre.
Mindezek után mindenféle kommentár nélkül idézzük Orbán hagymázas álmait. Azért nem fűzünk hozzá megjegyzéseket, mert önmagukban megállnak, minden külön magyarázat nélkül látszik róluk, hogy közük nincs a valósághoz. Ami miatt – jobb meggyőződésünk ellenére – bővebben foglalkozunk egy Orbán-tirádával, az az a sajnálatos tény, hogy az uszítás új fokát véljük felfedezni benne. Olyan hangokat, ami után Néró fölgyújtotta Rómát, illetve Hitler bácsi azon ideáját, hogy a német nép vagy vele győz, vagy megdöglik.
Más kimenetel nincs.
Orbánnak sem a jelek szerint. Ezért még egyszer utalnék a bátorakra, akik a közelébe férkőzhetnek, s akik – talán – megállíthatnák, de nagy valószínűséggel ehelyett meg is tapsolják a tébolyodottat. Ilyeneket mondott Orbán tehát:
📣„Magyarország ellenfelei a háború okozta válságot akarják felhasználni arra, hogy visszalökjék hazánkat a Gyurcsány-korszakba, amikor a magyarok sorsáról külföldön döntöttek.”
📣„A globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt”.
📣„Az idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen.”
📣„A globális elit hívei nemcsak a brüsszeli elit vagy az amerikai demokraták soraiban vannak, hanem egy sor magyarországi településen is, gondoljunk csak például az irányítás nélküli Budapestre, ahol dugók, piszok és káosz uralkodik.”
📣„Vagy ott vannak az álcivilek és a magukat függetlennek mondó helyi médiumok, melyek a semmiből jöttek, és céljuk a feszültségkeltés és riogatás a nemzeti érzelmű önkormányzatok ellen.”
📣„Nyilvánvaló jogsértéssel tartják vissza a Magyarországnak járó forrásokat, miközben arra kényszerítenek bennünket, hogy fizessünk Ukrajnának.”
📣„Ki akarják csavarni a kezünkből azokat a szabályozó eszközöket, melyekkel a családokat védjük.”
📣„Magyarország a legszabadabb ország…”
📣Ne hagyjuk, hogy a magyarok sorsáról külföldön döntsenek!… az idei év arról fog szólni, hogy Magyarországot térdre akarják kényszeríteni ellenfelei, akik elvennék hazánk szuverenitását…”
Innentől teljesen fölösleges folytatni. Tehát egy fölhívással fordulunk azokhoz, akiket illet: állítsátok meg Arturo Uit.
Ugyanis ezek az idézett szavak a vég szavai. Ám sajnálatos módon nem azé, aki teleokádja vele a világot, hanem ezek Magyarország végének szavai, ahogyan végleg süllyed el Orbán bűzös mocsarába.
Gondoljátok meg ezt.