Lölő szomszédja

Posted by

Hadházy Ákos

>Egymillió forintot követelt tőlem az ATV milliárdos tulajdonosa, csak mert megmutattam a Mészárosék házától néhány száz méterre fekvő elképesztő luxusvillájukat és beszéltem arról, hogy ezért nem szabad náluk például Hatvanpusztáról beszélni. Valami egészen pofátlanul és izzadtságszagúan próbálta az ATV a nem létező becsületét védeni, kikerestek például egy riportot, ahol a riportalany mellékesen megemlítette a kastély nevét. De elég a műsoraikat nézni, vagy ha – nagyon helyesen – ezt valaki nem teszi, akkor beírni a keresőbe a
„Hatvanpuszta“ és az „ATV” szavakat, hogy lebuktassuk a „független tévét“: a Szent Család ügyei tabut jelentenek. (Kontrollként ellenőrizzék le, hogy mi történik, ha ATV helyett RTL-t írnak be!)
A másik pofátlan védekezésük az volt, hogy a budai hegyek egyik legdrágább részén épült luxusvilla nem közvetlenül Lölö szomszédja, csak néhány száz méterre van tőlük. És hogy a tévét a Hit Gyülekezettől magának kiprivatizáló főpásztor nem ott lakik, hanem a saját luxusvillájában…
Ezt persze nem is állítottam, csak azt, hogy ott pihen, hiszen nyilván meg szokta látogatni a lányát (aki az ATV igazgatója). És továbbra is állítom: az ATV a propagandagépezet egyik fontos alkatrésze, ahol látszólag megjelenhet az ellenzék, de csak addig és annyiszor, ameddig megengedik neki. És csak arról beszélhet, amit megengednek neki. A diktatúrába menetelő rezsimeknek mindig fontos a demokrácia elbábozása, az ATV ennek a bábszínháznak egy fontos intézménye. Az csak mellékes arcátlanság, hogy a Németh család gazdagodik ezen.
Azt persze most is hozzá kell tennem: dolgozik vagy dolgozott ott sok valódi újságíró és szakember, akiknek hálás vagyok a munkájáért. De az sem lehet véletlen, hogy sokan eljöttek onnan.
https://media1.hu/…/pert-nyert-hadhazy-akos-az-atv…/
A videóm itt látható: https://m.facebook.com/…/ez%C3%A9rt-h…/812812480040606/

Kép: Amerikai Népszava