Novák felnőtt a feladathoz

Posted by

 

Arató András

Gondolatainak szárnyalása megközelíti, talán meghaladja a Nemzet Fürkészéét is, máshoz meg nem hasonlítjuk, mert el akarjuk kerülni a szentség- és felségsértés gyarló bűnét. Államfőnőnk nem elégedett meg azzal, hogy egy pontot kanyarítson a 12 már meglévő elé (amelyikben sajtószabadságról, Unióról és egyéb zavaros és liberális eltévelyedések delirálnak), hanem megalkotott egy komplett, vadonatúj tucatos művet, a magyar családok 12 pontját.
Nemcsak reméltük, hanem tudtuk, csak nem tudtuk, hogy tudjuk, hiszen aki seperc alatt képes megreformálni az ablakpucolás évezredes hagyományait és a fülbevaló módit, ráadásul gyermekeinek száma megközelíti az önmegvalósításhoz szükségest, annak ott duzzad a marsallbot a retiküljében, és arra vár, hogy kibontakozzék.

Egy ideig úgy gondoltuk, az olaszok közül a testvéreink, az Olaszország Fivérei (Fratelli d’Italia) és az ő vezetője bírja a tempót a guruló narancsokkal, hiszen rokonoknak látszanak ők, amit vezetőjük, Giorgia Meloni tükörfordított neve (Dinnyék Georgina) jelez, legalábbis gyümölcsoltó ágon, ám mostan csalódnunk kellett.

Van most egy Demográfiai Csúcs, ami éppen azért van, mert nincs demográfiai csúcs, ugyanis nem szaporodik eléggé a fehér és keresztény fajta, viszont migráció fenyegeti az előbbi szavakkal leírt kultúránkat, persze nem a kínai szárazelemgyárakba áramló százezrek, hanem a Nyugat háborús láza és a hibás szankciók miatt.

Világosan megmondotta a világhírű Szijjártó, nem Ecuadorban, mert ottan katonai szövetségbe lépett, hanem a szomszédos Hongkongban: a harmadik világháború közelebb van, mint a Disznó-öböl Makótól, az Európai Unió ma elég rossz formáját futja, miközben a Fradi már kiheverte a Feröer-válságot, Ukrajna pedig a saját háborúját vívja, az az ő belügye, amihez semmi közünk. Noha nem tartozik ide, de fontossága miatt nem sikolhatunk el mellette, kollégáival közösen nem engedi a magyar gazdákat tönkretenni, amiben őt sem „a brüsszeli, sem a kijevi
hazug propaganda” nem akadályozhatja meg. E kijelentés sokakat (köztük Csányi Sándort) is megnyugtatott.

És közben ez a Meloni jól megkavarta az állószxrt – a jelek azt mutatják, nem is édes, hanem mostoha testvér ő. Nemcsak összemosta az orosz csapatok ukrán földön vívott hősi honvédő különleges katonai műveletét az ’56-ban honunkban lezajlott „sajnálatos eseményekkel”, hanem moszkvai nertársaink történelemkönyvét is kritizálta. „Vannak a történelemnek olyan oldalai, melyeket nem lehet újra írni, és semmiféle mai propaganda nem tudja kitépni a történelemből ezeket az oldalakat. Ma ugyanezt látjuk Ukrajnában és ezt nem tudjuk elfogadni”. Persze ha belegondolunk, Putyin Ukrajnát a náci uralom alól szándékozik baráti segítségnyújtás keretében felszabadítani, miként azt tette Magyarországon ’56-ban, akkor valahogy mégiscsak összeáll a logikai lánc…
Ámde látszólag elkanyarodtunk eredeti célunktól, államunk elnökasszonyának méltatásától, hogy ti. felnőtt hozzá a feladata. Hogy kiduzzadt az ő marsallbotja. Mellékeljük az elnökasszony nevével fémjelzett „magyar családok 12 pontját”, azzal a megjegyzéssel, hogy valójában értékőrzésről van szó, hiszen a kiáltvány minden pontja már megvalósult, talán a 2. kivételével:

1. A nevelés szabadságát kívánjuk!
2. Nem hagyjuk, hogy a gyermeket megfosszák a nemi identitásuktól, aki
kislánynak született, kislányként nőhessen fel, aki kisfiúnak született, az
kisfiúként!
3. A családpártiság legyen nemzeti minimum!
4. Magyarország ne adja a nevét családellenes döntésekhez!
5. Biztonságot a családoknak!
6. Megfelelő lehetőséget a gyermekeseknek!
7. Ne legyen anyagi akadálya a gyerekvállalásnak.
8. Megbecsülést az időseknek!
9. Valódi választási szabadságot a nőknek!
10. Védjük meg a saját otthon biztonságát!
11. Versenyképes köznevelést és egészségvédelmet!
12. Figyelmet a határon túli magyar családoknak!