Bayer kontra Perintfalvi

Posted by

propeller.hu

Bayertől indult a sztori, Orbán Viktor hű embere blogbejegyzésében kifogásolta, hogy Perintfalvinak nem tetszett a demográfiai csúcson jelen lévő egyházi személyek észosztása.
Idézzük a legerősebb részletet:
Sajnos azonban, itt maradt, ránk, ez a “nő”. Talán ha az anyukája is oly’ lelkes híve lett volna az abortusznak, egy hajszálnyival jobb hely lenne a világ.
Erre regaált Perintfalvi Rita:
“Zsoltika, jobb lenne, ha az anyámat nem vennéd a szádra, főleg azért, mert ő aztán tényleg egy konzervatív, jobboldali szavazó, aki soha nem gondolt volna az abortuszra” – írja Perintfalvi, majd elmeséli, nem is várták a születését, mert azt hitték, ikerbátyja egykeként jön majd világra.
Majd párhuzamot vonva úgy folytatja, az egyház sem várta, hogy egyszer el fog jönni egy Perintfalvi Rita, “aki nőként olyan keményen beléjük áll, amire még soha nem volt példa”.
“És bizony így járt a magyar közélet sok erkölcstelen, gerinctelen, eb-lelkű, becsicskuló figurája is – mint te – aki nem számolt azzal, hogy egyszer fog jönni egy Perintfalvi Rita, aki irgalmatlanul kiosztja őket. De hahó, itt vagyok, Zsoltika, és baromira élvezem, ahogy vergődsz! ” – üzente Bayer Zsoltnak Perintfalvi Rita.

Címkép: Marabu