Aki nyer, az NER

Posted by

Szolnoki András
>Szerencsejáték Zrt. közlése szerint szeptember elsejétől újabb 50 forinttal 400 forintra emelik a lottószelvények árát, ezzel tovább növelve a nyereségüket, elsősorban azért, hogy regnáló kormányunk még több támogatást tudjon adni a NER közeli embereknek!

Ugyan azt hirdetik, hogy az áremelés a még nagyobb nyeremények elérését szolgálják, de nemrég olvastam G7 kutatását, mely szerint 4 év alatt 1012 szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.123 milliárd forint értékben, melynek 56 százalékát kormányközeli cégek kapták! Emlékezetem szerint egy évvel ezelőtt októberben 300 forintról 350 forintra emelték a szelvények árát, ami most már egy év alatt 33.3 % áremelés! Ez meggyőződésem szerint a lottószelvények eladását jelentősen visszafogja vetni, mert a fizetőképes kereslet elsősorban a nyugdíjasok és a kispénzű emberek között volt, mert ők az egyetlen reményt már csak a lottójátékban látják, de most már ezt is elvették tőlük.

A forgalomvisszaesés miatt az Szerencsejáték Zrt. ezen szerintem nem fog nyerni, még az is lehet, hogy veszíteni fog a vásárlók kiesése miatt! Ha valaki kételkedik a jóslatomban, akkor csak a magánlottózók tulajdonosait kell majd megkérdezni pár hét múlva, hogy a fentiek miatt mennyivel esett náluk a lottószelvények eladása!