Világbajnok tévés

Posted by

ATV.hu
Szeptemberben arról számolhattunk be, hogy Gajdos Tamás az öttusából ismert futás-lézerlövészet párosban, más nevén Laser-Runban megnyerte a világbajnokságot. Az ATV műsorvezetője a 60+ korosztályban állhatott a dobogó legfelső fokára Lisszabonban.
A versenyzők lézerpisztolyos lövészettel kezdenek, 5 sikeres találatot adnak le a táblára, utána futnak, majd ezt ismétlik. A korosztályoktól függően változik a futás távja és a
lövészetek száma.
Most Gajdos Tamás ismét aranyérmes lett, ezúttal az Egyesült Királyságban, Bath-ban megrendezett öttusa-világbajnokság keretében, a senior kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára.
A bajnok az atv.hu-nak azt mondta, 5 évvel ezelőtt, öttusa vb-n indult először ebben a számban, ahol, mint viccesen fogalmazott, „véletlenül” nyert, ráadásul vendégként, így végül „ottragadt” ebben a versenyszámban.
A műsorvezető azt mondta, soha ilyen izgalmas nem volt számára a verseny. Az első körben ő vezetett, de a második lövészetben hármat hibázott, így litván versenytársa megelőzte, és egészen az utolsó kanyarig őrizte az előnyét, ám Tamás rákapcsolt, és sikerült nyernie.
Megjegyzés. Az ATV Fő az egészség című műsora az egészséges életmódhoz ad életvezetési tanácsokat. A szerkesztője Gajdos Tamás, az ügy leghitelesebb propagátora.
Címkép: atv.hu