Szetlik, avagy a NER belseje

Posted by
Tardos János
>Azt írja a Blikk, hogy a Habony unokaöccse az, akinek a rendőrök eltörték a kezét a Szigeten.
Annyi a történet röviden, hogy a Club Tihany Üdülőközpont 33 éves vezérigazgatóját a biztonsági őrök kidobták a Szigetről, mert tökrészegen mindenkivel kötekedett.
A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi ezután maga ment oda a rendőrökhöz, s feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről. A rendőrök közölték vele, hogy panaszt a biztonsági cég vezetőjénél, míg feljelentést az óbudai kapitányságon tehet.
A lovag ezt sérelmezte, és azt mondta, feljelenti a rendőröket is a gcibe. Mivel ilyen esetben a rendőröket írásos jelentési kötelezettség terheli, megkérték, hogy igazolja magát, amit ő többszöri felszólítás ellenére megtagadott. A rendőrök ezért közölték vele, hogy előállítják.
A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. Viszont elvileg a bilincselés közben tört el a keze… hmühh.
Szemtanúk szerint azért kellett a rendőröknek intézkedniük, mert a “vállalkozó” nem akarta igazolni személyazonosságát, helyette feljelentéssel, a rendőrök leszerelésével, sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött.
A lovag a Blikk információi szerint Szetlik Gergő, egy tihanyi szállodaigazgató, kinek hoteljében rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, konferenciákat, s legutóbb a jóhírű végrehajtói kamara tagjai is ott tanácskoztak a wellnesshétvégéjükön.
Nagybátyja az öregeket hasba rugdosó, Rogán tanácsnok Habony Árpád, anyja pedig nem más mint…. wait for it…. Pápa Marianne.
Marianne mellől vitték el anno a rendőrök Portik Tamást, férje a néhai Szetlik Ferenc pedig vastagon benne volt Rogán Antal V. kerületi ingatlanügyeiben.
Azt hiszem ennél mélyebben nehéz benne lenni a NER-ben.