Tíz mondat Sorosról

Posted by
 Zöldi László
>Tom Lantos és Imre Kertész, sőt George Soros hatalma és befolyása sem elég arra, hogy a tényekkel szembeszálljon. (Szentmihályi Szabó Péter író, Demokrata, 2007. szeptember 6.)

Az biztos, hogy Soros György ma nem adna nekem ösztöndíjat. (Orbán Viktor hajdani oxfordi diák, Index.hu, 2014. december 8.)

Amennyire gyenge a szabadon választott magyar ellenzék, olyan erős Soros György. (Gulyás Gergely Fidesz-politikus, InfoRádió, 2017. április 26.)

Soros ma az egyik legelszántabb motorja annak a szép, új, muszlimizált világnak, amit számunkra előirányzott. (Schmidt Mária történész, Látószög.blog, 2017. július 7.)

A kormány olyan embert bánt, aki árt ennek az országnak. (Balog Zoltán lelkész, emberi erőforrás miniszter, ATV, 2017. július 11.)

A Soros-kérdés úgy működik, hogy létrehozható mögötte egy döntő többség.(G. Fodor Gábor politológus a kormányzati kommunikációról, Népszava, 2018. január 6.)

A Fidesz brüsszelezése és sorosozása valóban egyszerű üzenet, de az „egy mondatok” mögött alaposan végiggondolt társadalompolitika áll. (Lázár János Fidesz-politikus, 24.hu, 2021. január 26.)

Soros György egy háborús spekuláns. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Rádió, 2023. január 16.)

Beszéljünk őszintén: egy spekuláns. (Apáti Bence publicista Soros Györgyről, Magyar Nemzet Online, 2023. június 16.)

Ha valóban távoznának a Soros-szervezetek az országból, akkor megszűnne a ballib média. (Kocsis Máté Fidesz-politikus, Facebook.com, 2023. augusztus 14.)

Médianapló