Semmelweis kapaszkodj!

Posted by

Mária országa meg a Szemmelveis nap

>Lang Alex

>Hahó! Égészséges vagy még? Akkor jó!
Ma van/volt a Semmelweis nap, kapaszkodj meg, a magyar egészségügy napja, persze tudom, ki nem szarja le… majd kisgrófo elénekli jutalmul.
Ja, tudom más a leányzó fekvése, amikor “jaj, doktor úr!”, meg “nővérke drága!”, meg amikor fel vagy háborodva, mert ehetetlen kaját kapsz, meg koszos kórteremben fekszel, meg stb.
De tudod mit?
Megérdemled!
Emlékeztek még Sándor Máriára, meg a FESZ valamikori elnökére Kiss Lacira, a fekete ruhás kemény magra, akik járták az országot?
Utólag elárulom, nem magukért zártak hidat, tüntettek munka után, szerveztek és szervezkedtek, hanem érted!
Annyiszor elmondták, hogy nagyon nagy bajban van az egészségügy, hogy nincs önálló minisztere, hogy ráuntatok. Zavart benneteket Mária érzékenysége, hogy csak sírni tud, pedig nem maga miatt sírt, hanem értetek.
De sebaj, nem álltatok mellé, nem támogattátok, a megélhetési ellenzéknek is csak addig volt rá szüksége, amíg népszerűséget hozott, most élvezhetitek a NER rendszerét az egészségügyben.
Már nem Semmelweis nap van csak Szemmelversz nap, fogd a bibliádat, az összekészített gyógyszereidet, kis tisztaság csomagodat és imádkozz, hogy túléld a betegséged!
Emlékeztetőül!
2017-ben 24 000 magyar ember halt meg Orbániában azért mert nem kapott időben, vagy megfelelő orvosi ellátást.
2018-ban ez a szám már 28 000 főre emelkedett és ez teljesen hivatalos KSH adat, amit a TASZ több évig perelt az államtól.
Anno azt mondtátok túl sokat sír Mária, értetek sírt barmok!
Éljen az összeomlott egészségügy napja, éljen július 1!
A fotón egy nagy csapat!