Kövér agybaja elérte a végső stádiumot

Posted by

A házelnök kannibáloknak nevezte a svédeket és az amerikaiakat

>Amerikai népszava

>Kövér László az Ukrajnában zajló konfliktus kapcsán beszélt az onnan zajló elvándorlásról. Egy Svédországban készült felmérés eredményeire hivatkozva rámutatott: az elmenekült ukránok 70 százaléka nem akar visszatérni az országába, s ezek az emberek, akiknek jelentős része az Afrikából és arab országokból érkezőkkel szemben jól képzett, talál majd munkát. „Ezek az emberek nettó demográfiai nyereség lesznek egy elaggott, gyermektelen, önző kannibál társadalom számára” – fogalmazott Kövér László.

Ha jól értjük, az „elaggott, gyermektelen, önző kannibál társadalom” alatt Svédországot kell értenünk, amelynek NATO-csatlakozási kérelmét azért nem szavazza meg a Kövér által vezetett magyar parlament, mert szerintük svéd politikusok sértő kijelentéseket tettek Magyarországra. Például olyanokat, hogy Magyarországon sérült a demokrácia. Kövér László arra célzott, hogy összeesküvés áll emögött: „az erőforrások, a fizikai és az emberi erőforrások kiszivattyúzásának rendszere működik keletről Európán keresztül a tengeren túlra.” Nyilván ezért van a háború.

 

A tengerentúl csak az amerikai Egyesült Államokat jelentheti, ez azt jelenti, hogy a magyar parlament házelnöke szerint nemcsak Svédország, hanem Amerika is egy „elaggott, gyermektelen, önző kannibál társadalom”. Nemcsak Svédországban, hanem Amerikában is gyermektelen, önző kannibálok élnek, akik azért is lehetnek elaggottak, mert vélhetően a gyerekeket eszik meg. Kövér László megfejtette ezzel az orosz-ukrán háború célját és lényegét: az amerikaiak és a nyugat-európaiak (svédek) így szivattyúzzák ki az embereket, hogy először dolgoztassák, majd megegyék őket.

 

Komoly előzetest kaphattak ezzel az eszmefuttatással a Tusványosra készülő NER-ínyencek Kövér László beszédéből, amit a felvidéki Martoson, a Martosi Szabadegyetem nyitófórumán mondott el. A házelnök beszédfoszlányainak lényege a kannibalizmuson túl az volt, hogy az Európai Unió arra törekszik, hogy gyengítse, káoszba döntse, és végeredményképpen szétverje az Európai Uniót, ez a célja. Az Európai Uniót pedig nem más, mint Magyarország mentheti meg. Erre senki nem számított.

Kívülállóként úgy gondoljuk, hogy Kövér nagy lépést tett, hogy elvigye a pálmát és köré építsék a Nemzeti Elmegyógyintézetet, de még nem beszélt Orbán Viktor Tusványoson, s mivel a háborúról és a békéről kíván szólni, fellépése még megváltoztathatja az erőviszonyokat.

 

Pápai Gábor rajza