A lombkoronátlan polgármester okiratot is hamisít

Posted by
Filemon Mihály arról tájékoztatta ugyanis az egyik nyírmártonfalvi idős gondozottat, hogy a szociális gondozóját érintő panaszát kivizsgálja és intézkedni fog.
Csakhogy egy birtokomba került hangfelvétel szerint az idős hölgynek esze ágában sem volt bepanaszolni az egyébként megalázó bérért, közfoglalkoztatottként dolgozó szociális gondozót, sőt, nagyon is megvan vele elégedve. Viszont mélyen fel van háborodva azon, hogy egy ismerőse, aki történetesen Filemon Mihály embere, egy biankó dokumentumot íratott alá vele, amit később kiegészítettek a “panasszal”. Ez persze közönséges okirat hamisítás, ami miatt a szociális gondozó ügyvédje feljelentést is javasol tenni, bár a “rendőrség” korábban akkor is megtagadta a nyomozást, amikor a polgármester kirúgással fenyegette a közmunkást a mosolygós smiley miatt. (https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/823991869089109)
Magyar Petra , aki a kirúgással fenyegetés ellenére sem volt hajlandó levenni a “nevetős fejet” , egy igazi , köztünk élő hős, az ellenzéki társadalom egyszerűen nem engedheti meg, hogy elbukjon, nem hagyhatjuk őt magára. Ezért is volt számomra öröm, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester is meglátogatta őt, hogy szolidarításáról biztosítsa. Akkor is elmondtuk a gyermekét egyedül nevelő édesanyának: szorosan nyomon fogjuk követni a sorsát és nem fogjuk magára hagyni őt!