A putyinista MCC megvett egy osztrák magánegyetemet

Posted by

 jotunder

Harvard, Stanford, Princeton, Oxford, Yale, Modul University Vienna – just a few of the world’s 25 top performing universities in top-cited publications. According to U-Multirank, a multidimensional, user-driven approach to international ranking of higher education institutions, Modul University Vienna is the only Austrian university to place in the top 25 worldwide and one of just 9 in Europe.”
Vagyis magyarul:
( “Harvard, Stanford, Princeton, Oxford, Yale, Modul University Vienna – csak néhány a világ 25 legjobban teljesítő egyeteme közül a legtöbbet idézett publikációkban. Az U-Multirank, a felsőoktatási intézmények nemzetközi rangsorolásának többdimenziós, felhasználó-központú megközelítése szerint a bécsi Modul University az egyetlen osztrák egyetem, amely a világ 25 legjobbja között szerepel, és egyike annak a mindössze 9-nek, amelyik Európában található”.)

Nem, ezek sohasem tudtak hibázni és most sem fognak hibázni. A Modul University Vienna, amelyik ugye a Harvard, Stanford, Princeton, Oxford, Yale sorozat következő eleme ,a diverzitást is kiemelte a promótálandó értékek szerint, hát ennek gondolom most vége. Az MCC egy egykor tömeggyilkos terrorszervezeteket támogató kommunista vadállatot nevezett ki a brüsszeli irodája élére. ( Egykor kommunista, majd liberális nézeteket vallott az a magyar származású angol szociológus, Frank Füredi, akit a Matthias Corvinus Collegium (MCC) brüsszeli irodájának vezetésével bíztak meg – írta a 24.hu A lap szerint Füredit1973-ban zárták ki a brit Nemzetközi Szocialisták nevű formációból, ami után társaival megalapította a Forradalmi Kommunista Csoportot. 1978-ban hozták létre a Forradalmi Kommunista Pártot, ahol példaképüknek a szovjet szocialista forradalom két vezéralakját, Lenint és Trockijt tekintették. A szociológus nemcsak a vezetője, de a fő ideológusa is volt a tömörülésnek).
A Modul University Vienna is majd kap valamilyen kedves gauleitert. Sajnos Arthur Seyss-Inquart kisebb nyaki sérülés miatt most nem ér rá.

Címkép: Frank Füredi a budapesti CPAC-on