Slomó esete a zsidókkal

Posted by

>Aranka (anyai, per halacha) nagyanyám lófő székely családból származó mélységesen vallásos katolikus néni volt, ergo, Slomó szemében én nem vagyok zsidó. Gali nagyanyám a szolnoki főpályaudvaron választott vagont magának és a gyerekének. Vidéki zsidó volt, dead woman walking, de Slomó szerint ő sem zsidó, mert amikor a nagyi hazajött a deportálásból, rájött, hogy .sten nem védte meg a családját, és ha nem védte meg a családját .sten, akkor .sten többé nem létezik, de azért az első ribizlire el kellett mondanom a sehechejánu vökiji­má­nu vöhigiánu lizmán háze imát, így lett Gali nagymama vallásos ateista, valamelyest hitt .stenben, csak nem volt vele jóban.

Nem tudom, hogy van-e olyan zsidó imádság, amit akkor kell elmormolni, amikor unbetámt antiszemita sájgecekkel smúzolunk a Bálnában. Orbán kimondta, hogy az ő kis privát rendszere az 1944 március 19. előtti csudajóság folytatása más eszközökkel, Wass Albi és Prohászka Ottokár, Tormay Cécile és Nyirő Bubu, Bayer és Lovas, Csurka és Bogárlaci, ezzel kell együtt élnie annak a jideaux-nak, aki betagozódik a rezsimbe.

Slomó pontosan tudja, hogy ő a NER-ben külső tag lehet csak, mert csak akkor lehet valaki józsidó, ha kurvára látszik rajta, hogy elhiszi, Mojse nagybácsi személyesen kapta meg a direktívákat .stentől, aki egyébként 5783 évvel ezelőtt teremtette meg a világot hat nap alatt. Az evolúciótagadó, kalapos, pajeszos azeszpónem a józsidó, a magamfajta (milyen cuki lehet, amikor Slomó gefilte fish-sel kínálja Morvay Krisztinát Rajniss Ferenc jahrzeitjén) Káli holtakra járó, Vidnyánszky-negatív, libsi (Slomókám, ugye tudod, igen, ők mindig arra gondolnak, és mindig bézsé leszel a szemükben, mindig bazmeg) az a rosszzsidó.

Slomókámnak kóser a Schmidtmari (bazmeg Slomó, olvastad ezt?) a Mandiner, az Origo, az összes antiszemita senkiházi, aki híd lehet az EMIH és nagyon sok milliárd forint között, mert legalább nem ingyen adtak el minket a fasisztáknak, hanem egy valag zsetonért. A neokohn.hu már régen nem Seres Lacika ártatlan pozőrködése, hanem Itamar Ben-Gvir (na ő meg a Baruch Goldberg folytatása más eszközökkel) fansite-ja, és Slomó, te tetted ezt, és ha egy nap kiderülne, hogy te találtad ki a “Róth Zsolt”-ot akivel lenne egy kis elszámolnivalóm, nem lepődnék meg.

A nagyanyám nem csak magának, de nekem is választott vagont. Nekem egy Slomovics nem fog direktívákat adni. A vagonok miatt lettem zsidó, és tekintve a tekintendőket, az sokkal zsidóbb zsidóságot jelent kurvaországban, mint a lizmán háze, amire még a főignác Budaházy sem ugrana (Slomókám, olvastál már Budaházyt? A TEV emlékezett meg róla anno, a te TEV-ed, most meg olyan kis diszkrét lettél, enyhén szelektív a memóriád).

Slomó, te soha nem leszel a magyar zsidók vezére, egyrészt mert senki sem lesz a magyar zsidók vezére, másrészt, mert te mindig a magyar zsidók többségének esküdt ellensége leszel. Én talán megpróbálnálak megmenteni, ha a kicsibarátaid rutinból Dunába akarnának lőni, de, hogy te engem soha, az zicher.

UPDATE: Próbáltam megérteni, hogy Köves Slomó valóban kreacionista-e. Szerintem nem, de úgy tesz, mintha kreacionista lenne. Ezt a kötetet ő szerkesztette. Ebben vannak egészen durva kreacionista szövegek, pl.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy a világnak a Tórában megadott kora valóban nem elég magas ahhoz, hogy ennyi idő alatt kövületek alakulhassanak ki, még mindig fennáll a lehetősége, hogy az Örökkévaló – csak általa ismert okból – eleve kövületeket, csontokat és csontvázakat is teremtett, ahogyan mindenféle evolúciós
eljárás nélkül megteremtette az élő szervezeteket, az emberi és a természeti kincseket:
az olajat, a szenet, a gyémántot is.”

Van egy videója, amelyben mindenféle dolgokat beszél, és eléggé ügyesen eltáncol az evolúció kérdéskörétől, de hivatkozik a Rebbére (a lubavicsi Scheerson rabbi), aki viszont betű szerint volt kreacionista. Ugyanakkor a videó végén Maimonidészt idézi, aki a Tóra nem szó szerinti olvasását javasolta. Érdemes meghallgatni legalább az utolsó két percet, van 48:10 körül egy viccelődése, mintha Orbán-paródia lenne, legalábbis a hangszíne. Ügyes, nagyon ügyes.