Álhír-komikus az álhír-gyárban

Posted by
George Lazar
>Németh Zsolt, az Orbán rezsim “külpolitikai géniuszát” valaki csúnyán megtréfálta. Németh ugyanis boldogan jelentette tegnap..”Dave Rubin amerikai sztárriporter járt nálam az Országházban! A külföldi országkép formálása fontos feladatunk!”
Hát igen az nagyon fontos és Dave Rubinnal furcsa “sztárújságírót” talált a magyar propagandagépezet.
Orbán Balázs, miniszterelnöki tanácsadó így lelkendezett … “A Danube Institute meghívására hazánkba érkezett a többmilliós követőtáborral rendelkező bestselleríró, amerikai politikai kommentátor Dave Rubin, hogy népszerű műsorának legújabb epizódját Magyarországon forgassa.
Az érdeklődőknek tegnap lehetőségük volt személyesen is részt venni a forgatáson, ahol Rubin kifejtette, hogy véleménye szerint
Magyarország mintaként szolgál arra, hogy az európai nemzetek hogyan védhetik meg határaikat és kultúrájukat.
Sokan kíváncsiak rá, hogy mi a magyar siker kulcsa, mit csinálunk jól. Dave Rubin Magyarországon forgatott műsorában is erre keresi a választ. Köszönjük, hogy a hiteles tájékoztatás érdekében személyesen ellátogatott hozzánk, hogy az amerikai emberek megismerhessék az igazságot hazánkról.”
A zsidó származású 46 éves Rubin egy komikus aki humoros álhírekre specializálódott… Én szívből remélem hogy elmondja az “igazságot” a homofób magyar “családpolitikáról” is..
Rubin egyébként meleg és házasságban él férjével, David Janet-tel és két gyerekkel.. (kép)…
Nem tudom hogy Rubin “palira vette” Orbánékat, talán nevetségessé teszi őket, miközben pénzt keres a propagandával… Úgy döfi hatukba a kést hogy azt még meg is fizetik neki… Ügyes.