Úgy beszélnek velünk, mint Hitler és Sztálin beszélt

Posted by

Vásárhelyi Mária
>Tök komolyan kérdezem, hogy meddig tűrjük még, hogy a magyar miniszterelnök és a zsoldjába szegődött politikusok, bértollnokok és szellemi verőlegények, akik egytől-egyig a mi adóforintjaikból élnek a nyugati felsőtízezer életformájával konkuráló életet, úgy beszéljenek rólunk, ahogyan csak Hitler és Sztálin beszélt azokról, akiket politikai ellenségnek bélyegzett.
Aki embertárasait “biológiai vírusnak”, “fertőző fekélynek”, “véglénynek”, “fehérjehalmaznak” minősíti, hazaárulással, nemzetárulással, idegen hatalmak kiszolgálásával vádolja, aki azt állítja kritikusairól, hogy a gyermekeket az óvodában nemátalakító műtétnek kívánja alávetni,, aki kitaszítja a nemzetből mindazokat, akik másként gondolkodnak a hazáról, mint ő, aki hatalmát a különféle kisebbségek elleni gyűlöletkeltéssel próbálja megszilárdítani, aki békésen tiltakozó diákokat veret meg a rendőrségével, az fasiszta államot épít és fasiszta diktátori babérokra tör. Nézzünk szembe azzal, hogy Orbán Viktor és zsoldosai nap, mint nap fenyegetnek és aláznak meg mindannyiunkat, akik nem támogatjuk a fasiszta rendszer építését.
Nemcsak elveszik tőlünk a jogainkat a szabad véleménynyilvánításhoz, a magánélet védelméhez, a szakmai előrejutáshoz, az anyagi boldoguláshoz, elüldözik gyermekeinket, megfosztanak a közös természeti és nemzeti kincseink élvezetétől, hanem folyamatos verbális abúzusnak és fizikai zaklatásnak vagyunk kitéve. Páriák, kaszton kívüliek, érinthetetlenek lettünk a saját hazánkban és mi lehajtott fejjel, csendben tűrjük. Mert az, hogy a rendkívül szűkre szabott, számunkra még létező nyilvánosságban elpanaszoljuk egymásnak mindezt, az egyenlő a néma tűréssel.
Amíg nem megyünk ki sokszázezren az utcára úgy tiltakozni, hogy nem egy-egy jogfosztás, hanem a rendszer egésze ellen tiltakozunk, nem maradunk ott addig, amíg a hatalom meg nem hátrál, addig rendületlenül épül tovább az emberellenes, fasiszta rendszer és Magyarország lesz Európában az első 21. századi, teljes szörnyűségességében kifejlett fasiszta diktatúra.