Nekünk üzentél? Szabad magyaroknak? Baromira tévedsz

Posted by

“>Perintfalvi Rita
>Novák Katalin, meggyaláztad Ferenc pápát, meggyaláztad a kereszténységet<
>Remélem, hogy a világ, ami most különösen is Magyarországra figyel, megtudja, hogy mi folyik ebben az országban, mégpedig éppen a kereszténység nevében! Mivel eddig Ferenc pápa látogatásának valódi mélységeivel voltam elfoglalva, csak most tudok reagálni a magyar köztársasági elnök, Novák Katalin vérlázító, minden keresztény magyar embert szembe köpő és az egész pápalátogatást végtelenül megszégyenítő és a maguk erkölcsi romlottságának mocskába lerántó akciójára! Katalin, ezt most tényleg meg kellett tenned? Nem mondhattál volna nemet arra, hogy a szégyenévé válj az egész világnak? Annyira remélem, hogy most az egész világsajtó értesül a bűneidről! Nem csupán arról, hogy köztársasági elnökként kizárólag néhány millió ember érdekeit, vagyis Orbán Magyarországát képviseled és nem a hazát! Hanem arról is, hogy a pápalátogatásra hivatkozva kegyelmet adtál egy terroristának! Mit akartál ezzel üzenni és kinek?
“>Szeretnék Molnár Áron és a noÁr mozgalom tiltakozásához is kapcsolódni ezzel a posztommal. Nagyon igazad van Áron! Nem létezhet olyan indok, aminek alapján terrorizmus vádjával elítélt bűnözőket, akik bűncselekményeiket bűnszervezetben követték el, akik robbantásos merényletet szerveztek, amelyet a magyar rendőrség bizonyított és a bíróság jogerősen elítélt, felmentsék! Mert az ilyen bűnözőnek életfogytiglan jár, s nem pedig kegyelem!

“>S milyen ügyesen és egyben Böjte Csabát is teljes hülyére véve, készítették eől Budaházy György terrorista mennybemenetelét! Talán a híres ferences atya, akinek árvaházaiban nemrég előkerült egy 15 áldozattal szemben szexuális erőszakot elkövető bűnöző, akit első fokon 30 év börtönre ítéltek, nem véletlenül került bele ebbe a játszmába. Tudtok talán valami mást is a tisztelt atyáról, amivel meg tudtátok zsarolni és kényszeríteni arra, hogy hetekkel ezelőtt kiskorú gyermekeket vegyen rá arra, hogy az ártatlan „Budaházy bácsiért” imádkozzanak? Főleg azért, hogy mielőbb kiszabaduljon? És lássatok csodát, megérkezett Ferenc pápa, és megtörtént a csoda: az ártatlan Budaházy bácsi kiszabadult a börtönből! Ja, de szépen meg van ez játszva! A szövegkönyvet is előre megírtátok Böjte Csabának? Vagy magától ennyire hülye, hogy fogalma sincsen arról, miről beszél?

“>Szégyen és gyalázat Novák Katalin, hogy képes voltál Ferenc pápa magyarországi látogatását ezzel bemocskolni! Minden keresztény ember szekunder szégyent érez miattad! No, nem a NEResztények, meg az adónkból jól kitömött egyházak, hanem azok, akik még mindig a szegény vándorprédikátor követői! De hadd emlékeztesselek arra, amit Ferenc pápa mondott a terrorista bűncselekményekkel kapcsolatban!

„Arra kérem Önöket, hogy hagyják el az erőszak útját, amely mindig veszteségekhez vezet és mindig vereséget jelent mindenki számára. Ne feledjük, hogy az erőszak mindig erőszakot szül!” – Ferenc pápa. Ezt akarod elérni ugye? Hogy erőszak legyen ebben a hazában újra? Hogy az ilyen Budaházy féle erőszaktevők félelemben tartsanak mindenkit, aki még ki meri nyitni a száját a rendszer ellen!

>Nekünk üzentél ezzel Katalin? Nekünk, a szabad magyaroknak, a nem orbáni Magyarországnak? S elhiszed, hogy ezentúl félni fogunk? Hát baromira tévedsz. Nőként mondom neked a nőnek: nem olyan fából faragtak minket, hogy egy Fidesz billogot a fülében hordó nemzetáruló meg tudjon félemlíteni minket! Bár az üzenet világos: a politikai erőszakot legitimáltad és ezentúl is ezt fogod tenni. De ez nem félelmet kelt bennünk, hanem dühöt. És erre a dühre egyszer még nagyon rá fogtok fizetni, mert el fogjuk venni tőletek a hatalmat és újra szabaddá alakítjuk Magyarországot! Mert minden hatalom, ami erkölcstelen, önmaga sírját ássa. Vagy nem olvasol Bibliát, Katalin?