Suttyók

Posted by

Kovács Tamás
>Három millió hithű, ugyanolyan, mint a komcsi rendszerben volt, csak jobboldalinak nevezi magát,
csak választás útján megtalálta magának a nép egyszerű gyermekét, akit külföldi pénzen kitanítattak, neki adtunk mindent, aztán azt hitte a többség, hogy újra lesz egy igazságos király hazánkban belebújva a keresztény köntösbe. Ez a király se nem igazságos, ez se nem romantikus hős, hanem a korrupció mestere, a magyar suttyó meg nem érti.  A többség a mai napig nem érti, nem is fogja érteni azt, hogy egy évszázad harmada elment, sok család és körei sokkal gazdagabbak lettek és ő miért lett szegényebb? Európa egyik mezőgazdasági éléskamrájából, egy harmadosztályú összeszerelő üzemmé vált hazánk, és most készülünk az akkumulátor gyárak projektjére!!! A suttyó semmit nem ért, semminek a jelentését nem érti, nem beszél nyelveket, nincs semmifajta tudása, ismerete, nem tanul semmit, köpködi zsebre dugott kézzel a szotyit a foci meccsen és issza a sört és szavaz! Neki ennyi elég!!!

Ezt kaptuk a negyvenéves szovjeturalomtól! Áll itt ez a tanulatlan, mogorva, szélsőséges, ostoba nép – tisztelet a kivételnek – egy számára teljesen felismerhetetlenné változott világban, retteg mindentől, mert tudatlan, fröcsög, irigykedik mindenkire, mert sem gondolkodni, sem együttműködni, sem tanulni nem tud, és néz csodálkozva-értetlenül, hogy nahát, mi történik itt. Közben Borkaik, Kaleták, Völnerek, Schadl félék, ereszcsatorna bajnok, és a többiek teljes morális mélységbe rángatják az országot, természetesen büntetlenül, mert újra itt van a komcsi rendszer szlogenje: ”a mi kutyánk kölyke vagy”!!! Megérdemli az ország a sorsát: lassan már az egész világ utál minket, a lopás már nem bűn, újra az oroszok a legnagyobb barátunk, mint a komcsi időkben, lehet, hogy visszajön a besúgó rendszer és az ÁVH, csak máshogy fogják hívni. Közben sajnos tönkremegy az ország a suttyó ostobasága, tudatlansága, tájékozatlansága, szélsőséges gondolkodása, értékrend hiánya miatt, az értékesek pedig elhagyják az országot Európa felé a jobb, boldogabb és nyugodtabb élet reményében.

Bizonytalanság, kiszolgáltatottság, félelem, ez a mai Magyarország!!!

20 év alatt az EU-s pénzekből nemhogy felzárkózni nem tudtunk, hanem az EU országok között a sereghajtókká váltunk, egyre jobban eltávolodtunk az európai magas életszínvonaltól és közelítettünk a Kelet szegény régióihoz. Egy olyan országban élünk, ahol a 300 eurós nyugdíjas és a 700 eurós fizetésű emberek tartják hatalmon a kormányt és kiabálják tele az országot, hogy Európa meghalt, V4-ek kifújtak, Amerika ellenség, Putyin és Viktor a király!A suttyó nem lázad fel a nyomora ellen, elég neki az odadobott krumpliszsák, iskoláztatni nem tudja gyermekeit, egészségügyi ellátása nincs, de élteti a hatalmat!

Ma már mindenkit kioktatunk, mindenkit kritizálunk, mindenkivel harcolunk, de közben várjuk az EU-s pénzeket, a segítséget mindenkitől, hátha kihúznak a szarból, közben tehetségeink egy része folyamatosan hagyja el az országot. Jelenleg azt érdemeljük, ami van, mert a suttyók által tehetetlen nemzetté váltunk!!

A szerző vívó világbajnok